Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ćuti tu, meni je dao glas. Partijski interesi!
Мени није, зато се буним.
Meni je prof dao glas, što se mene tiče, pobjedio sam.
Simpat'čan ti glavatar, Pazle, samo zato lololo :)
Ne mijenjam ga ako prođem...
Inače, samo da apelujem na sve moje fanove da glasaju. Ostalo je još malo vremena. Glasanje se zatvara u 15:00h, što će reći da imate još nešto manje od 3 sata za glasanje.
Vrlo je neizvjesno i vaš glas može biti presudan.
Ko se buni, uleti mu Kluni.
ШУ КНУ О
Добро, Симо...
Viđite ovako ljudi. Ja idem sad da završim nešto, neće me bit prije 5-6 ja mislim.
Ka'ce vrnem oću da vidim svoje ime na spisku četvrt finalista i temu tipa "šešelj se vraća kući" "kako sam ispušio šleper marlbora za mjesec dana" ili "Prvi odlazak u kafanu"
ćao pačići, jebo vas paja pataka
Sounds good, ain't it ?
Prvi dan u pačiće sam išao u zelenoj fići.
Mislio sam na zadnjem sjedištu da ću postati predsjednik Jugoslavije za 20 godina. Ko zna šta će sa mnom biti
Pazl, nastaviš li i dalje sa smaranjem ljudi da glasaju za tebe, time navodeći one koji su glasali da menjaju postove i glasove daju tebi, bićeš diksvalifikovan. To važi za svakoga od sada, pa ubuduće!
Ujka Sima je došao sa duplog naloga, te je takođe sa njim glasao. Taj post će biti obrisan, a dupli nalog banovan na jedan dan. U slučaju da znate da je još neko glasao sa duplih naloga, prijavite mi to na PVT.
glasao sam za tebe, al ovo je bas jadno!
nikada mi nece biti jasno zasto ovo ljudi shvataju tako ozbiljno... pisemo, zezamo se...
@ dokle_vise - nije glasao za sebe, već za svog protivnika. Čisto da znaš.
Nemam dokaz pošto je Ciklon obrisao post, ali sam glasao za iste ljude za koje i sa glavnog naloga i plus sam dao glas svom direktnom protivniku. Ne vidim neki problem osim što je zabranjeno pravilima. Ako sam grešniji zbog toga od ostalih koji dogovorno glasaju (pogledaj prethodna kola) - neka me razapnu.
EDIT:
Znači ovako je izgledao moj post sa duplog:
R. Dokle vise
S. Pazl
T. Director
U. Taedium vitae
V. Bata gugi
W. Aleks Andros
X. Skroz Otkacen
Boldovao sam ono što se razlikuje od posta sa ovog naloga. :)
onda se izvinjavam
O, breee, samo bi da se razapinjete, kaki ste ljudi...
onda se izvinjavam
Izvinjenje uvaženo. :)
O, breee, samo bi da se razapinjete, kaki ste ljudi...
Nato, nije me niko odavno već razapeo, pa ko velim ... lololo