Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
O, pardoniram! Ko šta voli, nek' izvoli :))))))
Ovde je Sima ispao veličina ljudska. Bravo Ujače. Ciklone menjaj pravila po Simi decxko.
Boxer, idi pali strnjiku, saće setva.
Krsta mi ovo mislim ozbiljno.
oce sledeci krug definisanja biti organizovan za vikend?
Simeune, nije ti to trebalo al' de, nemoj da se uzrujavaš ništa nije strašno, kandila mi na Bokserovom pirsingu lolo
Kad sam već tu: Nego, ako je ko video kakve... ŠO KI CE?
Što mu nije trebalo, koliko ljudi bi sa sajta glasalo za svog protivnika?
Što mu nije trebalo, koliko ljudi bi sa sajta glasalo za svog protivnika?
Pa nije mu trebalo da dvaput glasa. Evo i zašto. Jednostavno nije korektno i klinarska je to rabota. Da, ima ovde muljanja, ali ako mu je to smetalo, a znam da jeste (i meni smeta) trebalo je da baš zato da ide po Pe-esu. Ciklon čovek organizovao takmičenje, lepo napisao svega pešest pravila u prvom postu. Svega pešest normalnih pravila zar je teško biti korektan i školski ispoštovati jebemuživot? I na stranu i da ne piše to, i čak pored toga što je glasovao za protivnika što je vrlo lep gest, dvaput glasati nije čist fer plej jer direktno utiče na cekolupan skor takmičenja. I otvara mogućnosti za dalje mahinacije. Evo jedne od mnogih mogućih mahinacija, npr: neko je već ubedljivo ispao po skoru ali eto iako je ispao, glasaće još jednom sa svog duplog (ili možda sa više duplih, jer "kmeeee kad je Sima mog'o sa jednog, što on ne bih ja mogao sa drugog, trećeg kmeee?!"), može bez problema dati glas svom oponentu, to mu ništa ne znači jer gubi sa npr. 20-30 poena razlike. Glasaće makar da progura ortake, da bi posle dobijao plusiće na svoje defkice. I smajlije. Mnogo smajlija. Vukajijaški baterflaj efekat - opusti jedno pravilo, odmah ljudi hoće neka modifikovanja (i dugmad)- "kmeee, kad je mog'o on što ne mogu i ja, kmeee". Kapiraš? Tako je, kako je. Za moje shvatanje, ali svako ima svoje viđenje, poštujem.
Патле какав си атеншн хор и манипулатор, ал изгледа да сам те добио за један глас хњо хњо. Шипу шипу ти одвратни лику11
Ko je mijenja glasove lololo?
EDIT: Vidiš da sam izazvao kontraefekat a uostalom ko to mene šta sluša na forumu, i ovi sa četa bi mi uvalili kurčinu da imaju priliku lelelelel
Ništa dok se ja u to ne uvjerim ali svejedno moraš biti svjestan da sam daleko kvalitetniji autor od tebe, čak i da jeste tako.
EDIT: 21:20 za tebe. Heh, pored svih ličnih karata koje si otkupio nijesi uspio izvući veću razliku od jednog poena.
Бројеви показују другачије.
Оћете закључавати тему? Прошло је три и по сата.
Nisam mogao ranije da zaključam - bio sam AFK od pola 3 popodne.
http://vukajlija.com/forum/teme/56292-pacija-skola-osmina-finala-glasanje?strana=3#post_2531523
kajzen glasao za sebe sa duplih
apelovao bih na nadredjene ako je ikako moguce da sledece pisanije bude u ponedeljak, nemam kompjuterski pristup, a s telefona kucati... I to osisanom latinicom... Pa ako je ikako moguce makar do ponedeljka ujutro da bude rok. Unapred zahvalan vas dokle vise
@ dokle_vise - napiši ti, ako možeš, ošišanm latinicom, a ja ću ti ošišana slova izmeniti u "naša".
Ja sam dobar sa Pazlom koliko to na internetu može da se bude, možda nisam kompetentan da ovo pišem ja al reći ću boli me kurac.
Dečko je oštećen što se mene tiče. Sad su 3 moda Bogom dani da presude ko ide dalje šta? Glas moda vredi više nego glas običnih smrtnika? Čuj kurče. Da se ovo desilo pre ovoga i tada bih ovo napisao. Znam da je pravilo od početka svih takmičenja ali pravilo je kerov kurac.
Ум, ја не зна како сте бројили али ја, ако рачунамо све гласове са теме, имам предност од 22 према 20, без последњег гласа 21 према 20. Два пута сам бројао, можда сам блесав лоло.