Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. Коментатори и четери.... а шта је са форумашима, јесам ли једини представник?

2. ti si predstavnik haksbola

3. И ајрон бродерса из теретане!1

4. Nisam pobedio i osvojio šampionat.
    Pobede bih posvetio povređenoj penduzi koja je primila vundarce sa kosirom po glavi i posekotine od krampona kada su se igrali pored brmbrmćina ona i totošarka pa je totošarka uletela klizeći start a nije imala smrt lepak da je ukoči.
    Hvala i glasovima vamutora sa vukajlije i čitaocima koji su hteli da pobedim na takmičenjo i to ubedljivo ali nisam uspeo jer nije bilo mogućnosti da mi penduza šapuće dok pišem dešavanja, bila je odsutna i na ekskurziji sa kutom i onda nisam imao domušnika i nisam pobedio, a penduza nije pošla nikada u školu, samo ponekada u treći razred. Ali nisam se naljutio što mi nije pomagala penduza, pomagala mi je moja devojka, ali je lažovica izmišljala je neke reči i nije rekala da je vizmislila nego me pustila da me zezaju ljudi zobrazni, ali se nisam ni na nju nalutio, samo sam je ogulio i pojeo.

5. Ciklone ja u klin ti u ploču. Nisam drveni advokat al oću da kažem šta mislim boli me kurac. Sve što si ti napisao ja sam prethodno napisao. Rekao sam da je od početka svih takmičenja to pravilo što ne znači da je pravilo go kurac. Ja mislim da sam jedan od retkih koji je kukao da se ne spemuje na tim temama jer ne mogu da povatam informacije koje mi trebaju za takmičenje napisana na toj temi.

6. pazi boks sad, ciklon nije tu već 33 minuta... očekuj poduži post lolo

7. Neka bre, ljudi smo, razgovaramo.

8. Ђубар! ДА СЕ УКИНУ ТАКМИЧЕЊА!!! И ДА СЕ ВРАТИ ДЕФИНИЦИЈА ДАНА!

9. Колико још траје ово такмичење?

10. Оће неко да купи моје место на такмичењу за 1099 динара ако ме не пукне инспирација?

11. Готово, написао сам. Ови што су се јавили у пвт, касно им је.

12. a u cupiku majcinu, nisam ni video da ima nova tema za pisanije

3 sata kasnije, edit: napisah i ja nesto

13. Ajmo, otvarajte temu za glasanje. Sada je 20:15 a radove su svi predali.

14. vreme za pisanje mi nikako nije leglo, ja to volem izjutra kad dodjem svez na posao, al dobro, sta je - tu je. Treba otic ugrad vijati tetrebe, aj uzdravlje

15. dokle više je iznenađenje turnira, majke mi... barem za mene...
    vidim te u finalu

16. Мораћу озбиљно да агитујем код сопственог клана :)

Откачени, већ ти пружам руку, моје уметниЋко писање овде нема прођу :)

17. zyclon postaje neozbiljan sa takmičenjem, što ne liči na njega... već treći put ne zatvara glasanje na vreme...

daj bre temu pa didem da se spremam za povečerje

18. ЏАБА ТИ РАЈДЕРУ ЗАКАСНИЈО СИ ХОХОХОХО

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.