Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Laki tebi svaka čast da ne misliš dimam nešto protiv tebe. Bolje da si tako prošao nego da ''modovi'' odlučuju.
@zyclon, ok iskucu ovako na mob, pa ti u ponedeljak pustim cirilicnu da zamenis (ako se ne dokopam kompa)
Čestitke svima na prolazu, gugi, NABAVLJAJ SPIRALU! lololo :)))
Ahahahahahahah, koji prebac:)))
Gugi, ti je spremi u sledećoj rundi, OTKAČENI, MAĆORI, KUPUJ PILULE U OVOJ!:)))
Jesmo. Problem? Lepo piše u pravilima:
Samom prijavom za turnir je svaki autor automatski prihvatio pravila koja za turnir važe.
Kome se ne sviđa, taj ne mora ni da učestvuje. Kada sam za jedan od prethodnih turnira otvorio temu za predloge šta i kako bi moglo da se uradi, barem 85 posto postova je bio spem. Od tada mi puca kurac da više otvaram takve teme i da nekoga pitam za predloge. Oni koji zaista žele da pomognu, oni će mi predlog poslati putem PVT-a.
Ovo pravilo je važilo i za turnir koji je Agilni pokrenuo, a mislim da je važilo za gotovo sve turnire koje sam ja pkrenuo. Prema tome, vraćamo se na početak:
Nego, šta ćemo sa menjanjem glasova? To je OK, je li?
Sve neki drveni advokati na ovom sajtu, nema šta.
a to sto je akjzen glasao za sebe sa duplog,to nista !
Честитам свима који су прошли, посебно Профи са којим сам био у пару. Свака част свима.
Надам се да ће и у будуће да се пише овако квалитетно, једва чекам да читам дефиниције из следећег кола.
А ове приче одозго полако претварају и ову тему у трансфер блама, као и сваку тему о гласовима и гласању до сада. Све и да је неко муљао са гласовима, не ради се о гласању за председника Србије, не бламирајте се.
Čestitam autoru Taedium_vitae koji me je pošteno prošao.
trebalo ti je malo da to prihvatiš?
Pa dobro. Imao sam nadanja. Malo me poraz pokosio. Jebajga.
biće još takmičenja. gore glavu, druže.
Ne znam da l ću se više prijavljivati. Previše je tu malverzacija.
Dilane, ljudino, daj učlani se i ti u neki klan k'o Pani i ja i rešen problem :)
C. Ne želim. Samo je jedno takmičenje bilo pošteno. Ono koje sam ja osvojio! lolo
Čestitam svim učesnicima na fer i korektnoj borbi. Poraženima više sreće drugi put, a pobednicima - ćeraćemo se još.
kaće sledeće takmičenje?
biće uskoro :)
treba napraviti dva,po jedno u svakom plemenu vukajlije, pa onda na poljanu između komentara i četa da dođe sva raja i navija za dva samuraja
da komentator lazar sajčić razbije soni četera
Nije Lazar. Valjda - Lekso ? --- Onaj što je omlatio samuraja u rusko-japanskom ratu ?