Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
S kim ja radim...
Možeš da radiš sa mnom ako glasaš za opciju 1 na 3355
Oneželjenimreakcijamaposavetujtesesavašimfarmaceutomililekarom
Izostalo je pičkaranje. I mi neki primer treba autorima da dajemo? :(
RAZMODUJTE KELTA!!!!
ČUO SAM DA BRIŠE DEFINICIJE, PA PIŠE SVOJE, PA IH BIRA SAM SEBI!!!!!!1
numem ja to.
To bre Agi od pre tri godine, tad su svi moderatori tako radili, sećam se ja kako su meni brisali svaku defku koja nešto vredi...
evo vam ova ako oćete neku da birate, uzeo sam nasumično stranu, i našo definiciju.
http://vukajlija.com/beskorisno-drugaciji/592172
i mogli bi malo više da čitate moje definicije, ima tu svašta zanimljivo, i ja se ponekad iznenadim...
Aste se popalili, svi znamo da se modovi biraju iz redova judeo-masona
TLDR :)
I NUSMI, BGATE, REKLAMA!
Gluposti Mira Adenja nije mod!!!
4+
i mora da se prodje poprilično čudna inicijacija, sa elementima homoseksualnog BDSM. šta mislite, što nema žena među moderatorima?
SKANDALOZNO! OTIMAČINA I PLJAČKA NEPISMENOG POLUSVETA!
Pa što onda Valdemar još nije mod jel ne ispunjava onaj judeo masonski deo.
Što si ljubomorna DBSK97 ili da te zovem Kurde?
Lucija97 je bolja riba od tebe i to te izjeda
Zato se neki povremeno razmoduju pa ponovo umoduju, a neki imaju frku od toga...
Brus a ovamo kao ne voliš homoseksualce c c c
Bruce voli istančanu umetnost lolo
Nigde nismo rekli ko trpi te elemente :)
bol kurca