Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
http://31.media.tumblr.com/tumblr_m6qvu1P05Q1rxsftpo1_500.gif
umodujte mene bicu dobar, majke mi
Je l' ima neka procedura kace postaje mod? Ono neki ritual tipa osvještavanja ili ritualnog mučenja/žrtvovanja?
Не, само пушиш Кајзену. Некоме уради и дрти санчез, ал то ако му се баш свиђа.
Hmmm... cijenim da se sviđam Kaizenu obzirom da mi odgovara na mejlove. Sad me samo zanima kakva mu je ishrana. Neću nešto žitko ispod nosa.
pazle za moda moras biti pametan
E neka si mi reka.
УУУУУУУУУУУУУ АЛ ТЕ УСРАЛАААА
leba i igara
vise igara nego leba
Pazl za moda
Pih, niko ništa ne govori, svi bi neke nove moderatore, daj izbacite ove sadašnje!!!!!11
Uuuu, usro te.
remac kad si se vec ponudio...
ja sam za da se kostic razmoduje...i smarko me nesto mrko gleda, al neka ga, ne smeta...
SMARKO MJESTO KAIZENA!
SMARKO MJESTO KAIZENA!
sad sam definitivno ubedjen da smarkova i kosticeva ljubav prema pazlu ima neke veze sa jednorozima i duginim bojama
Samo što ja nisam Pazl, i zabolje me za ponije svidja mi se glavatar, poremećen je.
A Smare je iz zete, ako ga razmodujete doći će rulja sa glavama kupusa i vilama da vas kopa žive
seka ako nisi pazl ubi se . mislio sam da postoji samo 1 covek na svetu kao pazl
Какав је ово дукљански лоби коју пичку материну, у свакој управи седе па оће и овде. Шта је с нама из Западне Србие? Костића не рачунам, он је више Новосађанин него Лозничанин.