Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Hahahaha, pre će biti da bi te zvali Visarije Trajnobanovani
eo ja ću budem mod
hahahaah, ne.
Hahahaha, pre će biti da bi te zvali Visarije Trajnobanovani
Hahahahah
odabrao bih sebi 4 definicije, koliko mi treba do znacke, jelte, banovao Kaizena na 10 dana i sve ostale modove
Od svega može samo ovo prvo, a to je toliko pederski da niko nije pokušao sedam godina.
Umodujte Jebača pa da vidite axaxaxaxa
Nesss, jaci sam od sistema, ko bi smeo da me banuje trajno bre?! Jos bi Kaizen stavio moj lik kao logo Vukajlije hahahah :D
Neću da budem moderator, ljudi nemojte mi zatrpavati PVT, nećuuu!!!!
Kad će glasanje?
bre, možemo dorganizujemo ako je većina za, nije problem
nisam za, ovi moderatori mi se baš sviđaju, Kurd mi je najjači
Kurd jeste najjači. Ja sam za.
I ja sam za.
ova tema nije trol, ali je zato lakrdija jer je poluozbiljna.
jedini autor od predloženih koji bi bio dobar mod ne želi modovati.
ne znam zašto agilnog razmodovati. trilijan da li šta radi isto je upitno kao da li šta radi i musaši ili koji drugi mod. to znaju samo kaizen i drugi modovi. što se tiče kurda pročitajte šta je kaizen za njega napisao.
činjenica da modovi rade malo, stoji. ne pravi se puno reakcija i postera kao prije ali zato i dalje sranja tamo stoje koja su za brisanje itd.
zmaju nemoj da grešiš, posteri i reakcije su uglavnom sranja, a ne smemo obrisati 97% svega što se objavi - mi radimo koliko nam je dozvoljeno, jedno vreme smo radili po pravdi i originalnosti pa je svojevremeno (setiće se možda neko) u tri dana ostalo deset postera živo... ne mogu ti opisati kišu govana kojom su nas autori posuli...
Gugija za moderatora!
Da li je ovo normalno da ova tema ima 18 stranica.
Собзиром колико посла има на дефиницијама, ја бих пола модова прогласио технолошким вишком, знам и којег би првог...
Kurda? :)
Ko je uopšte izabrao Agilnog za moderatora?
зоки!
предлажем стефана костића. сладак је!