Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
oni sto indirektno pominju da nece,jebali bi se da budu modus i medijana.tim ljudima treba dati...cisto iz ljudskih razloga.
Kako sam ja skapirao, modovi ne dobijaju keš...zašto iko želi da bude mod? Ja bih voleo da budem mod ali jedno mesec dana, da se sprdam malo i banujem sistemom odokativno ali mislim da bi me onda smorilo...
Meni još da objasnite zašto bi iko hteo da bude moderator, a da ne prima pare za to...
To je kao da hoćeš da budeš redar i da brišeš tablu dok su ostali na velikom odmoru.
edit: uletelo pseto sa istom spikom
Pseto, cuo sam da moderatori imaju neku opciju da biranom autoru klikom jednog dugmeta na sav sadrzaj ispisu ''osisaj se''
Ja bih dao rasnom da moderiše
ja samo zbog Moldavki, inače ne bi bio mod...
ko ima najvise sekundarnih naloga,taj je bogom dan za posa!taj nema ni zamisljene prijatelje,bice ovde 24/7.
Pikacu ja biram tebe...
Zamolio bih postojeću garnituru moderatora da odaberu gazdi koju definiciju, čovek je zaslužio da ima barem pristup groblju, jebemumiša!
mora se kvalitetnije pisati za groblje...
mora se kvalitetnije pisati za groblje...
I da, ovo me podseti... Kad bih bio moderator, odabirao bih definicije samo od drugih moderatora (u tom slučaju kolega), jer zna se šta je jedino kvalitet na ovom saitu.
Pa to bih odradio za tih mesec dana sprdnje :)
Radjarde koji si Kosovar materijalista
Mi ne čitamo naše definicije, odabiremo ih po rotaciji, periodično...
Haha za koga da glasam kad su prijedlozi neozbiljni izuzev možda 2-3.
Da li je ovo normalno da ova tema ima 18 stranica.
nije, trebalo bi da ima bar oko 250
Stvarno ste kenjkavi, niko ne napada nekog moderatora, nigdje nikakvi razlozi za razmod, nikakvi razlozi za umodovavanje nekih drugih...
Bez pet imena za umod i pet za razmod, sa sve obrazloženjima, zaključavamo temu :)
EVO POKAŽIMO DEMOKRATIČNOST NAŠEG SAJTA GLASAJTE ZA MODULATORA
http://www.easypolls.net/poll.html?p=52d537aae4b0a754eac4d471
samo smo ollanik i ja rekli svoje, svi ostali ćute, ne žele da se zameraju :)