Autori biraju moderatora

1. Тај. Ал' не само тебе, него и мене. А и да се чује глас опозиције међу модераторима, да не кукају сви како Вучић бира модераторе. Је л' видиш какав сам демократа (Пу, пу, далеко било!)? Али је и то боље него да понови ситуација са умодовањам Јебача, кад се сајт поделио. Овако, узми неког старијег, ко се не меша превише у расправе и готово. Нема много толико активних чланова колико има расправа на све стране. Не могу десетак модератора да стигну да прочитају радове и истовремено да прате препуцавања на форуму. Космо и Проф доста читају и коментаришу радове, зато сам их и предложио.

2. Gospodine Bruse, ja sam isto u SNS-u prijatelju, imajte to u vidu kada budete upisivali niknejm autora sa kojim želite da delite medatorski hleb. Pozdrav druže i neka Vas Gospod Bog Isus Hristos blagoslovi.

3. Ma zajebavam se, ne odlučujem ja o tome :)

Šomi, bolje ti je samo diskretno da pošalješ link za odabranu nego da moraš da crnčiš, a kolege ako te se sete za dan bezbednosti sete, ako ne...

4. Gospodine Bruse

postovanje prije svega

5. Paninaro, bokser, gugi ili kajtez.

6. Tomu gugutku za moderatora!
    Da miri autore i moderatore!!!
    http://vukajlija.com/recnik/autori/78090

7. ПАНИНАРО. ЈЕР САЈТ КОЈИ ЈЕ У ДАУН МОДУ ЗАСЛУЖУЈЕ ДАУН МОДА.

8. Ako birate Luksa onda hoću i ja! Nije jedan preldžija bolji od mene!

9. dajte nekog nedauna, starijeg a da nije planinarijo, ljutog a da nije boxter, ženskog a da nije u koaliciji sa brucom.

10. ma samo da nije crnogorac, sve drugo može da prođe. Stim u vezi Komad1974 je moj idealan izbor i predlog!

11. POVJERUJ, TOJ ŠKOLJCI GDE SI MIRNA GDE SI SAMA

12. Један црногорац мора још бит'.
    А ви виђите ко је најактивнији.

13. Planiraš da se razmoduješ?

14. Truleks je takodje favorit iz prikrajka. Zdrav rezon, aktivan, treba ga uzeti u obzir.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.