Ја сам чуо да један члан дува модовима и плаћа им пиће и да ће зато да подтане мод. Ова је тема покренута само да би се његово модовање оправдало без да се улази у те педерске односе и љуцка права педера на сајту.
Гуги, искористили су те, још мало па ћеш да видиш како ће да ти отму тему и кажу да је народ изгласо одређену персону на овој теми и да га зато модују а не ради његових модератор блајваторе способности.
hahaha! Kako si se namestio :))) Neću ništa da dodajem...
gde šta kad
http://cdn.meme.li/i/okmq2.jpg
vejv rajdera za moda,on bi me odmah trajl baniral
ŠEKA KUPI HUAWEI
pa jesam, namestio sam se, zajebao me i to opasno ... RASNI JEBEM TE U DUPE!!! lolo
HHAHAAHAH VATAFAK
drkaš mi kitu ispod klupe! HIHIHI
SAMO DA NAPOMENEM DA ĆE GLASANJE POČETI U PETAK U 23:00h I TRAJAĆE DO PONEDELJKA, DO 23:00h
Ja kad postanem mod, varioci ce postati ugledni članovi ovog sajta
Bio je brži od mene. Hteo sam ja nešto, al sad nije fora...
nabijem ti ga u obe rupe
na granici lošeg il dobrg trola/posta šta god dobar-mađija loš-pazl ma neam pojma nije mi dobro
DOBAR
stera ti ga Lepi Bora :)
CITAT
Ja kad postanem mod, varioci ce postati ugledni članovi ovog sajta
TATOC
DENISX ZA MODERA
TATOC HAHAHAHA
ja pročito patos lolo
ol patos
ollanik aj ti budi mod da vratiš pandu
Ја сам чуо да један члан дува модовима и плаћа им пиће и да ће зато да подтане мод. Ова је тема покренута само да би се његово модовање оправдало без да се улази у те педерске односе и љуцка права педера на сајту.
Гуги, искористили су те, још мало па ћеш да видиш како ће да ти отму тему и кажу да је народ изгласо одређену персону на овој теми и да га зато модују а не ради његових модератор блајваторе способности.