Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
I tebi isto, pa da smo na čisto, OPAAAA!
Нека пичка шлихтерска ми дала минус на задњу дефку да ми поквари беспрекоран скор, ко га јебе кад је пичка. Одох да спавам. Ај ћао.
Курајбер или Сморка, неко од њих двоје.
Pročisti mi TOOOPA!
I meni je nako dao minus, isto!
Androse, svu moguću žrtvu prihvatam.
Ова тема је толики блам да буквално боли.
predajem se...
Na rizlama cu da pravim promotivni materijal. Sljedeci put kad budete kupovali rizle, bit ce moja reklama podržite Denisxa za moderatora vukajlije
Što kaže Olanik, NE LUPAJTE JEBENE GLUPOSTI!!!21
+12345678906436789
A i ne znam što mlatite praznu slamu kad ću za par meseci moderator biti JA, ali to je tajna, ne smem ništa da kažem.
EDIT: Bila već slična tema, saću nađem...
može i prof, može
mrtva trka. nes i gugi...
Полако ће модератор дуваџија да крене да се открива... Само чека да се сви испуцају и омда са својом екипом да крене да лобира и у глуво доба ноћи да организују гласање!
Why not both?
Ne kenjaj, ja sam se predao...
Seti me se smorka, kad dodjes na vlas'!
Papete, kako neću, zbog Bere. ♥
Evo teme http://vukajlija.com/forum/teme/51280-predlozite-autora-za-moderatora
niko se ne seti ekipe, niko... svi kad dođu na to mesto počnu da se mangupišu... osim brusa koji bi da sam ja na vlasti nosio titulu doživotnog moda... jedini koji čuje vapaj autora...
vidi ga politicar, sve je to u cilju kampanje. eee, dobar si demagog, imas moj glas :)))
profe, ovo je izaberimo i smenimo jednog moderatora, rokada... samo što niko neće da kaže ništa za smenu :)