Prijava

Елем,
интелигентном расправком на чету као и увек, за разлику од којекаквих коментара и форума, дошли смо на идеју да пошаљемо писмо нашем Војводу и замолимо га да се пријави на сајт и помогне нам у борби за боље сутра нас и наше деце и наше земље Србије, такође и да пише који текстић за Тарзанију.
Писмо је састављено, све је урађено, али занима ме шта ви мислите о овој бриљантној идеји. Хвала.

podržavam, ozbiljan sam.

Ево писмо како сам га ја саставио:

Драги Војводо,

Обраћам ти се у име свих младих и духом слободних људи са сајта сленга Вукајлија (www.vukajlija.com), прво у жељи да искажем наше неизмерно поштовање према твом лику, делу и идеологији која је бесмртна и коју ћемо подржавати заувек, а друго јер желим да те позовем да са нама учествујеш у борби за све што је свето и српском народу драго. Наиме, нас који те подржавају је пуно и причајући о неправди и систематском уништавању твоје личности дошли смо до закључка да желимо да вас уврстимо у наше редове, како би помогли теби а и Србији. Желимо да те позовемо у наш табор на сајту Вукајлија, где би нам свакодневно помагао у писању просрпских дефиниција, борби против којекаквих страних плаћеника (не мали број) и домаћих издајника задојених левичарским идејама и мржњом према рођеној земљи од стране тајних служби земаља које добро Србији никада нису желеле, а којих је све више. И ми не можемо сами Војводо, наш глас је јак али смо надјачани услед година и година испирања мозга млађим генерацијама, које не могу више да схвате шта је исправно и добро а шта је уништавање отаџбине.
Такође би смо сви јако желели да пишеш и по који текст за пријатељски нам сајт Тарзанију (www.tarzanija.com), када имаш времена, пошто знамо да је твоја борба против демона Хашке Инквизиције тежак и мукотрпан посао који одузима доста времена. Јер знамо да би Србија волела да прочита шта њен Војвода има да каже. Ми би смо средили све са њима и не сумњамо у њихову подршку теби, нама и заједничком циљу који делимо.
Иначе сви се надамо и молимо за тебе, надамо се да те третирају као човека тамо у том казамату, мада искрено, сумњамо у то, знајући ко стоји иза целе те огавне конспирације против тебе. Не дај им за право макар из тог чувеног српског ината, не предај се, не дај да те сломе џукеле, не дозволи да све наше наде падну у воду јер сви жељно чекамо твој повратак, Србија жељно чека да јој се вратиш и опет будеш наш Војвода.

Са огромним поштовањем,

Вукајлијашка Младеж

подржавам

Ај ко ће ово напише руком и пошаље?

Predlog je toliko van tokova očekivanog da se može desiti da upali. Podržavam svim srcem.

Написао бих ја својеручно и послао али не могу да шаљем одавде где јесам, неће бити исто као да је послато из Србије. Нека се јави добровољац.

Дај неког из Вуковара да пошаље лолол

борби против којекаквих страних плаћеника (не мали број) и домаћих издајника задојених левичарским идејама и мржњом према рођеној земљи од стране тајних служби земаља

Ovde je malo takvih, ali razumem, treba čoveka nagovoriti da dođe.

јер желим да те позовем

Ispravi, pošto se ne potpisuje neki pojedinac.
Inače, u redu sve, baš lepa ideja, podržavam.
:)

Evo ja ću napisati rukom ćirilicom sutra ili večeras. A kako ćemo poslati?

Има тамо пошта сигурно

хаха, која је ово победа! ПОДРЖАВАМ!!!

Поштом Чаче, сад ћу да ископам адресу на коју може да му се пошаље.

Ево са сајта http://www.vseselj.com/

Адреса у Хагу
Dr Vojislav Seselj
UN Detention
Pompstationsweg 32
NL-Scheveningen
(The Hague)
Unt Post 87810
NL-2508 The Hague
Holand

Evo je:

Dr Vojislav Seselj
UN Detention
Pompstationsweg 32
NL-Scheveningen
(The Hague)
Unt Post 87810
NL-2508 The Hague
Holland

E super, napisaću sve fino rukom, ćirilicom, ispraviću neke greške i doraditi malo stilski i to je to. Šaljem ovih dana.

ТАКОЕ!

ВУКАЈЛИЈА ЧЕКА ОДГОВОР ШЕШЕЉА!

Какав ти је рукопис Чаче?