Prijava

прабаба

To je ženska linija, nije merodavno.

Болме курац, бар нисам Рват ко Шешељ.

Već vidim pacova kako mršti nos i kaže "evo ga opet ovaj Sima nešto kenja". :)

Pismo je OK i podržavam ideju, ali se odluči(te) da li mu persirate ili ste s njim na "de si tebra". Ne ide i jedno i drugo. Shvatam da pismo nije finalna verzija, ali se m ovoga nemam drugih zamerki.

Da mu pošaljem ja? Deda mi bio Titov vojnik, a veći deo familije sa majčine strane su izbegli iz hrvatske. Rođen sam u Beogradu, al sam poreklom makedonac

al sam poreklom makedonac

Makedonci ne postoje.

Pismo je OK i podržavam ideju, ali se odluči(te) da li mu persirate ili ste s njim na "de si tebra".

одлично запажање. мислим да писмо треба да буде у пријатељском тону, да он види да је састављено искрено и од срца, а не неки генерички текст ко да покушавамо да му увалимо кирби усисивач.

Evo meni ćale rušio Vukovar, deda i pradede četnici, čukundeda ratovao na Ceru, u Balkanskim ratovima, prešao Albaniju, nije teo sa hrvatima u državu pa ga uhapsili, navrdeda se klao sa turcima u srpsko turskim ratovima i u hercegovačkom ustanku 1878, njegovi dedovi ratovali sa Jakovom Nenadovićem u srpskim ustancima i u Kočinoj Krajini, predak mi ratovao sa Bajom Pivljaninom 1680ih, njegov predak sa vojvodom Grdanom Nikšićem 1550ih u prvom ustanku protiv turaka, njegov preživeo Kosovo, njegov predak Dragoš bio veliki župan, JA HEJTOVO ČAMPIJA JEDNOM.

Ne može Ajakse jer ti je predak preživeo Kosovo a samo pičke su tad preživele

Izmodifikovao sam pismo malo i dodao još nešto:

Драги Војводо,

Обраћамо ти се у име свих младих и духом слободних људи са сајта сленга Вукајлија (www.vukajlija.com), прво у жељи да искажемо наше неизмерно поштовање према лику, делу и твојој идеологији која је бесмртна и коју ћемо подржавати заувек, а друго јер желимо да те позовемо да са нама учествујеш у борби за све што је свето и српском народу драго. Наиме, нас који те подржавамо је пуно, и причајући о неправди и систематском уништавању твоје личности дошли смо до закључка да желимо да те уврстимо у наше редове, како би помогли теби, а и Србији. Желимо да те позовемо у наш табор на сајту Вукајлија, где би нам свакодневно помагао у писању просрпских дефиниција, борби против којекаквих страних плаћеника (не мали број) и домаћих издајника задојених левичарским идејама и мржњом према рођеној земљи од стране тајних служби земаља које добро Србији никада нису желеле, а којих је све више. Ми не можемо сами Војводо, требаш нам, наш глас је јак али смо надјачани услед година и година испирања мозга млађим генерацијама, које не могу више да схвате шта је исправно и добро а шта је уништавање отаџбине.
Такође бисмо сви јако желели да пишеш и по који текст за пријатељски нам сајт Тарзанију (www.tarzanija.com), када имаш времена, пошто знамо да је твоја борба против демона Хашке Инквизиције тежак и мукотрпан посао који одузима доста времена. Јер знамо да би Србија волела да прочита шта њен Војвода има да каже. Ми бисмо средили све са њима и не сумњамо у њихову подршку теби, нама и заједничком циљу који делимо.
Такође сматрамо да би ова сарадња донела доста доброг теби и Србији, јер би те приближила омладини ове напаћене земље и дала ти директан глас којим можеш да јој се обратиш по ослобођењу из тог гулага који називају затвором. Имао би начин да директно и отворено изразиш себе и своје ставове и то на начин који би млада и модерна омладина лако разумела и прихватила као смернице у животу. Надамо се да схваташ нашу озбиљност и потребу за помоћи и да ћеш прихватити наш предлог и придружити нам се када те ти бандити ослободе, јер докази против тебе не постоје а већ годинама успешно уништаваш њихове фабрикације и подметања, због чега смо јако поносни на тебе Војводо. За добробит свих нас а најпре за добробит мајке Србије.
Иначе сви се надамо и свакодневно молимо за тебе, надамо се и да те третирају као човека, тамо у том казамату, мада искрено, сумњамо у то, знајући ко стоји иза целе те провидне конспирације против тебе. Не дај им за право макар из тог чувеног српског ината, не предај се, не дај да те сломе паклени пси америчке и антисрпске пропаганде, не дозволи да све наше наде падну у воду јер сви жељно чекамо твој повратак, Србија жељно чека да јој се вратиш и опет будеш наш Војвода.

Нестрпљиво ишчекујемо твој одговор и надамо се даљњој сарадњи.

Са огромним поштовањем,

Вукајлијашка Младеж.

Зашто младеж великим словом?

И вукајлијашка.

E ko bude slao neka ostavi kontakte u pismu, tipa mejl, fon ili adresu, gde Vojvoda može da nas kontaktira. Neka napiše ispod svega ovoga.

Zato jer smo pokret, i dajemo na važnosti sami sebi time.

Ja bih vrlo rado poslao samo da vidimo sa Čakom prvo, da ne šaljemo obojica.

Možda Vukajlijaška Srpska Mladež. VSM!

Odlična ideja Džoni, može i tako.

A vas dvojica se dogovorite Pseto, važno je da se pošalje.

Ako Vojvoda otvori profil na Vukajliji njemu se lupa plus bez čitanja i to nije lajkovanje. Posle se čita i uživa. Moderatori moraju da mu nekako brišu minuse od Eldepeovaca kako znaju i umeju.

мораће каизен да закупи још који сервер, пошто војвода без хиљаду страна неће уопште да почиње да пише

Ček, ček, jbt, Tarzanija nam prijateljski sajt?