Vukajlija Counter Strike 2013

1. Našao sam šta je.
    Koruptovane su mape u tvom računaru. Upravo sam otišao i obrisao random mapu iz mog kantera i gle iznenađenja. FU!

BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
    Server # 1
    Map maps/aim_aztec.bsp has incorrect BSP version (1836345404 should be 30).
    Host_Error: Disconnected

Idem sada da skinem sve mape sa servera, da zapakujem u jedan .rar fajl i da prekopiram u svoj kanter da vidim da li će greška nestati.

2. Anarchyst

Bohore ja mislim da sam te ja kikovao, ali iz razloga što si igrao pod drugim nickom sad se ne mogu sjetiti kojim, a bio si opomenut od saleta više puta pre nego što sam te kikovao

Vidi, mogu da imam nik i Govno Smrdi. Da nisam sa Vukajlije ne bih imao šifru, pa samim tim ne bih mogao da uđe, logika čista. Šta koga boli kurac kako ću da se potpišem. Nemojte to da radite.

3. Кикуј сваког ко нема ник са вукајлије!

4. Vi pederi da imate pravo glasa parada bi bila održana.

5. Ајде уђи да ти очитам оче наш!

6. Bokseru ne seri, nego ispostuj ono sto je radijacija napisao u prvom postu. Nikome ne smeta, a ti pametan si se nasao da serendas nesto.

7. U vezi sa greškom

BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
    Server # 2
    Map maps/fy_snow.bsp has incorrect BSP version (1836345404 should be 30).
    Host_Error: Disconnect

I svim sličnim greškama ovog tipa, korisnička podrška KGB kaže sledeće:

by Relja Barac on 30.09.2013. 15:26
    neka izbrisu mapu iz svog cs-a pa neka im se skine sa servera, trebalo bi da radi onda.
    - Relja Barac
    - KGB Hosting Support

Ja ću kad bude bio prazan server ići od mape do mape da se svaka skine u moj cs, pa ću staviti u .rar i podeliti ovde da možete to da kopirate kod vas.

8. Džo sad sam bio, na naš ne mogu da uđem rajko vrv radi nešto a na drugom mi baguje strašno neki ombretov poboljšani. Mora obrišem da skinem drugi.
    Elektro nisi pitan sinak. Šta te boli kurac, livada.

9. Ne radim ja ništa na serveru.

Što nisi mogao da uđeš?
    I primetio sam da svi ljudi koju su mi se žalili spominju taj ombretov poboljšani CS.

Koj kurac je poboljšano? Samo je ujebano, zaglavio je Tandrčka evo sad i Bohora.

10. Koje jebene peripetije, ne daj Bože da meni nešto neće da radi to sam Bog ne bi namestio.

11. Lepše izgleda levo desno. Stari mi nije nešto bagovao nekad-nekad. Podnošljivo bilo, ja reko da rešim i to i sad sam ga popušio. Na početku je ok dok ne dođe do pucnjave tad počinje, možda je do kompa al ne znam kako onaj nije. Server jednostavno nije radio malo pre.

12. Стим је тата. Ја сам на серверу, ради без проблема!

13. Pa da onaj Stim pro ili kako već. Neće pa ga jebi. Ne znam sad Rajko obrisao sam, skidam sa linka što si ti zalepio pre par postova.
    Edit: Ako ne radi najebo si :)

14. Ко је скинуо шифру са сервера?

15. Bohore buraze, ako smo se dogovorili da svi u bilo kom obliku imamo nik na serveru, zasto sad ti nesto neces :)
    Ako smo svi ispostovali zasto ti rusis sneska :)

16. серјоџа

Ко је скинуо шифру са сервера?

Skinuli ovi indijanci sa KGB, ja ih zamolio da mi provere jedno oni mi restartovali server.cfg

Sifra vracena. i da ista je sifra kao i do sada.

17. Server će biti ugašen narednih pola sata/sat.

Sad ni mene ne pušta. Ako se ispostavi da ovo sranje pravi neka mapa, sve se izbacuju napolje.

18. Мој предлог је да се врте кратке мапе (увек има до 10 људи на серверу, а то је таман за такве мапе), и да се стави време од по 30 мина за сваку мапу.

19. Мој предлог је да се врте кратке мапе (увек има до 10 људи на серверу, а то је таман за такве мапе), и да се стави време од по 30 мина за сваку мапу.

+1

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.