Vukajlija Counter Strike 2013

1. Treba što više "aim" mapa i može awp mapa i kratkih mapa đe si ograničen sa oružijem. Tipa aim_usp_deagle, cs_deagle5. To su najbolje mape za sprdnju. Kad već ne mogu da se igraju velike mape.
    A mape tipa Rats treba izbaciti jer su nubovske, štekarske i nepregledne totalno. Ne igraju se od 2003. godine.

2. Server reinstaliran, administratori ponovo dodati, podešavanja ponovo dodata lista mapa očišćena i ona glasi ovako.

fy_snow
    de_aztec_0
    de_dust2_2x2
    awp_india
    cs_estate
    aim_aztec
    cs_fat_mansion
    cs_assault
    de_dust2
    cs_italy2
    aim_headshot
    de_clan1_mill
    de_nuke
    aim_map2
    fy_iceworld
    de_rats
    de_inferno
    cs_fat_mansion
    de_westwood

3. e sad mi pade na pamet.. ima jedna mapa, podseca na teniski teren. dakle dva polja, izmedju njih staklo, i samo bombe dole.. i onda se gadjamo bombama.. Ludilo koja sprdnja.. mislim da je oznaka he_NESTO..
    Ako neko ima dobar sajt sa mapama nek pogleda..

4. Lista svih "aim" mapa na serveru.

aim_aggro
    aim_ak-colt
    aim_ak-colt
    aim_aztec
    aim_baxy
    aim_cpl
    aim_headshot
    aim_m3coltd
    aim_map2
    aim_map
    aim_map_usp
    aim_northpole
    aim_sctg2
    aim_sk_ak_m4
    aim_sk_ak_m4
    aim_sk_awp
    aim_sk_awp
    aim_sk_usp_deagle
    aim_sk_usp_deagle
    aim_taliban

5. Мрзи ме да опет читам тему, предлог мапа $1000$

6. @Radijacija
    Ај тури ме тамо у остале играче, и пушти ми лозинку на пвт, мада сам већ питао СМарка, ал' ко зна кад ће одговорити...

7. E, da, bilo bi kul da se ubaci neka he_ mapa, imamo aim_ brdo, mogla bi i jedna sa bombama.

8. GREŠKA REŠENA!!!

"LoadTGA: Only type 2 and 10 targa RGB images supported" error

Jednostavno obrišite kompletan Counter strike folder sa C i prilikom nove instalacije instalirajte Counter Strike na D particiju. Radi ko podmazano.

9. Slazem se sa darejeom za ovu mapu gore, za 3 na 3 npr. odlicna. Samo ne mora winter, moze obicna.

10. Nekoliko mapa je izbačeno što je bilo dodato juče i prekjuče pa da vas ne čudi što ih nema, izbačene su zbog igrača koji su imali problema sa konekcijom. Vraćaću ih postepeno jednu po jednu.

11. dajte pw ljudi, nece onaj stari.

12. Proverio sam PVT koji sam ti poslao, to je taj password.

13. a ne mogu da udjem, koji kurac..

14. И ја имам тај Омбреов цс и често ме јебава кад дође до пуцњаве. Омбре, сјебао си нам сервер дечко!

15. Šta pričaš kripton evo te na serveru, vodiš 5:0

Što mi tako dignete frku...

16. Sve sam pobrisao što je vezano za kanter i sad ide nova jebena instalacija na D.

17. Pa nemo praviš frku jbg, ja se iscimam da je ovo govno opet palo.

Čavez upo na server eto makar je to dobra vest.

18. Zebava me mis bemgausta.
    Kliknem on ili pukne sekundu kasnije ili ne pukne uopste.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.