Već 3-4 igrača se izjasnilo da želi mapu he_tennis.
Mapa ubačena na kraj mapsajkla da ne smara igrače, i u listu administratorskih mapa, ako mapa bude pravila probleme kao što je nemogućnost konektovanje drugih igrača biće izbačena momentalno sa servera.
Sve mape koje ste do sada predložili su izbačene jer su neke od njih rušile server i izbacivale igrače iz igre.
Zasad koristi ove mape ili ako hoćeš isprobavaj i druge, ali ne garantujem da će sve raditi, a ja ću ujutru kad ne bude bilo nikog na serveru istestirati mape jednu po jednu i ubacivati jednu po jednu dok ne dobijem kombinaciju koja neće rušiti server.
A kad vidiš da je neka mapa sjebala server reci mi da je stavim na crnu listu.
Kobjasn na snow, opaaaaa.
Leri sine, 1:1 za čakiju, cenim.
Dabome, onako liderski.
Čavez jesi ušao sad na server kako treba?
Server normalizovan, pluginovi vraćeni. Nema gašenja servera do daljnjeg.
Treba vratiti još 4 mape i isprobati ih ali to ću ujutru kad server bude prazan.
Jesam, sve ok sada.
Odlično.
Evo i ovde.
PREDLOG!
he_tennis2k MAPA!
Već 3-4 igrača se izjasnilo da želi mapu he_tennis.
Mapa ubačena na kraj mapsajkla da ne smara igrače, i u listu administratorskih mapa, ako mapa bude pravila probleme kao što je nemogućnost konektovanje drugih igrača biće izbačena momentalno sa servera.
Mapa koja je ubačena:
http://css.gamebanana.com/maps/3440
Moze da se isproba?
АЈДЕ НЕКО НА ДРАЊЕ!
Moze da se isproba?
I izbačena....
Mapa he_tennis ruši server. Izbačena u roku od odma.
Ne pada mi na pamet da večeras ubacujem nikakve mape i ljudima kvarim više igru.
Pu bemu leba.
Sacu da vidim da nadjem bolju, pa sutra da je ubacis da vidimo.
Поправих га :Д
Čega Smare?
Не могу да уђем опет, нат риспондинг, неку мапу са листе што си да оних АИМ сам проба' и трт...
Samo momenat.
ovo je novi mapsajkl i lista mapa u Admin mapama na amx_mapmenu i sve ove mape rade bez problema i vrte se već 3 sata
de_aztec_0
de_dust2_2x2
awp_india
cs_estate
aim_aztec
cs_fat_mansion
cs_assault
de_dust2
cs_italy2
aim_headshot
de_clan1_mill
de_nuke
aim_map2
fy_iceworld
de_rats
de_inferno
cs_fat_mansion
de_westwood
Sve mape koje ste do sada predložili su izbačene jer su neke od njih rušile server i izbacivale igrače iz igre.
Zasad koristi ove mape ili ako hoćeš isprobavaj i druge, ali ne garantujem da će sve raditi, a ja ću ujutru kad ne bude bilo nikog na serveru istestirati mape jednu po jednu i ubacivati jednu po jednu dok ne dobijem kombinaciju koja neće rušiti server.
A kad vidiš da je neka mapa sjebala server reci mi da je stavim na crnu listu.
Предлажем assault_1337
Предлажем assault_1337
I po čemu se ova mapa razlikuje od obične assault mape? Gledam slike na guglu i nije mi jasno.
Додај aim_sk_ak_m4 у мапсајкл, ради и дефолтна је, а и кратка...