Vukajlija Counter Strike 2013

1. Kobjasn na snow, opaaaaa.

Leri sine, 1:1 za čakiju, cenim.

2. Dabome, onako liderski.

3. Čavez jesi ušao sad na server kako treba?

4. Server normalizovan, pluginovi vraćeni. Nema gašenja servera do daljnjeg.

Treba vratiti još 4 mape i isprobati ih ali to ću ujutru kad server bude prazan.

5. Čavez jesi ušao sad na server kako treba?

Jesam, sve ok sada.

6. Evo i ovde.
    PREDLOG!
    he_tennis2k MAPA!

7. Već 3-4 igrača se izjasnilo da želi mapu he_tennis.

Mapa ubačena na kraj mapsajkla da ne smara igrače, i u listu administratorskih mapa, ako mapa bude pravila probleme kao što je nemogućnost konektovanje drugih igrača biće izbačena momentalno sa servera.

Mapa koja je ubačena:
    http://css.gamebanana.com/maps/3440

8. АЈДЕ НЕКО НА ДРАЊЕ!

9. Sale d snajperist

Moze da se isproba?

I izbačena....
    Mapa he_tennis ruši server. Izbačena u roku od odma.
    Ne pada mi na pamet da večeras ubacujem nikakve mape i ljudima kvarim više igru.

10. Pu bemu leba.
    Sacu da vidim da nadjem bolju, pa sutra da je ubacis da vidimo.

11. Поправих га :Д

12. Не могу да уђем опет, нат риспондинг, неку мапу са листе што си да оних АИМ сам проба' и трт...

13. ovo je novi mapsajkl i lista mapa u Admin mapama na amx_mapmenu i sve ove mape rade bez problema i vrte se već 3 sata

fy_snow
    de_aztec_0
    de_dust2_2x2
    awp_india
    cs_estate
    aim_aztec
    cs_fat_mansion
    cs_assault
    de_dust2
    cs_italy2
    aim_headshot
    de_clan1_mill
    de_nuke
    aim_map2
    fy_iceworld
    de_rats
    de_inferno
    cs_fat_mansion
    de_westwood

Sve mape koje ste do sada predložili su izbačene jer su neke od njih rušile server i izbacivale igrače iz igre.
    Zasad koristi ove mape ili ako hoćeš isprobavaj i druge, ali ne garantujem da će sve raditi, a ja ću ujutru kad ne bude bilo nikog na serveru istestirati mape jednu po jednu i ubacivati jednu po jednu dok ne dobijem kombinaciju koja neće rušiti server.

A kad vidiš da je neka mapa sjebala server reci mi da je stavim na crnu listu.

14. Предлажем assault_1337

15. Srbin1389

Предлажем assault_1337

I po čemu se ova mapa razlikuje od obične assault mape? Gledam slike na guglu i nije mi jasno.

16. Додај aim_sk_ak_m4 у мапсајкл, ради и дефолтна је, а и кратка...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.