Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Trazilo 20 ljudi IP a od toga 10 igraju.
Sta ce ostalima jebote onda!
20?
idi na prvu stranu i prebroj ponovo...
Otprilike sam lupio rade.
Znam da ima vise..
55 ljudi je trazilo Pass i IP
Moze li neko da mi posalje pass i ip
Treba da počne da se zakazuje kad će da se igra.
Pogledaj pvt.
Rade, utefteri ga.
Koliko slotova imate na serveru? Je l' ste ubacili FDL?
Pogledaj pvt.
Rade, utefteri ga.
Utefteren.
Koliko slotova imate na serveru? Je l' ste ubacili FDL?
18 slotova. Šta je FDL?
EDIT:
Pročitao sam šta je, i nema od toga ništa. Na server se non stop uploaduju i izbacuju mape/zvukovi/modeli i svaki čas da ja to kopiram na dva mesta, pa ako ne valja da brišem ne pada mi na pamet. Džabe se komplikuju stvari.
Skočimiš dodat u Administratore.
Aham... pa, jebem li ga. Ne znam kako vam funkcioniše server, zato te pitam. Pregledao sam neke prethodne postove, znači nemate automatski mapcyc, već ono, jedan head sve sređuje, nema učestalih mapa nego ono što se ljudima trenutno igra. Ako treba neka pomoć oko sređivanja ftp-a ili ako nešto vam zatreba bacite PM :)
Hostovani smo kod KGB, server je stacioniran u srbiji, jedna glavudža sve sređuje što se tiče servera tj. ja.
Ako bude trebala pomoć pozvaću te zasada je(da se prekrstim) sve ok.
Хвала за дедмеч Радуле. И што се јебаваш. Псето је фин.
Nea frke. Šta se jebavam?
Па ти сервери и муње и то све, не јебавај ме кад знаш да се не разумем лололо Што се цимаш да ми гембламо. Који ањкард моменат бокте :)
A to. Ja skonto nešto drugo. Opušteno.
E naoštrim se da igram ko čovek sednem, pripalim cigaru, skuvam kafu i gle.
http://www.speedtest.net/my-result/3005372182
More marš u pičku materinu, prvi put imam malo vremena i idem po mapi ko da imam epi napad. Jebaću im majku sad ovima iz KBC.
Има ли расположних? Ако има ја сам тамо!
Има ја за пар минута
evo ja sam da skinem cs
Колко ли код вас ЦРНОГОРАЦА траје сат јебем ли га!