Vukajlija Counter Strike 2013

1. серјоџа

CMapko
    Има ја за пар минута

Колко ли код вас ЦРНОГОРАЦА траје сат јебем ли га!

Pao sam sa stolice od smeha!

2. хахаххахаха

3. Flesh je malo jaci nego uobicajeno.

4. Како сјебете игру са овим мапама то је забрињавајуће!

5. Posle 9 godina pauze, zadovoljan sam :) A jes malo ubijaju ove mape.

6. Da, danas uđem 3 puta sva 3 puta mape kerov kurac.

7. @Kile3386

To nešto na moj račun?

8. Šta? Ni ti nisi igrao kanter 9 godina? Ja zadnji put 2004-te.

9. Ne razumem u čemu je tvoj problem.

10. normalno da je u kurcu kad skoro sve imate citeve i onda posle sto je server u kurcu, pa probaj bez cita malo

11. Šta serete, ko ima čitove, šta ne valja, ima vas više na temi nego na serveru. Konstantno igramo 2 v 2 ili 3 v 3 i niko se ne žali...

12. ja bih da se daju admini igračima koji znaju nešto drugo sem menjanja mape da rade, admin bez minimum nekoliko godina aktivnog ozbiljnog igranja kantera ne bi trebalo da se postavlja, a kontam da ima takvih na vukajliji, neko ko zna da prepozna sve vrste čitova i koji će da snima igrače za koje posumnja da imaju čit, nema smisla igrati ovako sa adminima koji em nisu aktivni em su juče počeli da igraju kanter

13. pola vas banovao počev od serjodže

14. To se slažem, trebaju nam aktivni admini.

15. Ja igram kanter 10 godina, već sam admin na awp serveru skoro 5 meseci, imam iskustva, dobro igram, aktivan sam!
    EDIT: znam kad ko ima čit, jedino kad banujem nekog za kog znam da ima čit banujem bez da ga snimim, jer ne znam kako se snima da mu jebem oca lolo Sve ostalo je pičkin dim!

16. Ајде улазите да се пуцамо, па не серите много

17. počev od serjodže

само се сагни и кажи ОООООООООООООО

18. Ne upravu je skroz decko

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.