Vukajlija Counter Strike 2013

1. Mene iskreno boli rac za čitove. Nisam primetio da je neko toliko odskočio da bih ga optužio, a ako je njemu slatko da k'o pička dobija fragove - neka mu. Šta ćeš da postigneš, nit igramo u pare, nit pravimo rang listu ovde (a i da pravimo). Igram iz sprdnje, nekad imam 1-10, nekad sam prvi (malo ređe lololo), bitno mi je da je dobro zezanje. Kad se smorim izađem.

2. Poslo fejze.
    Rade, utefteri ga.

3. Brat Fejz utefteren.

4. neaktivne igrače pobanovati. dajte da nas igra naveče bar tri na tri.

5. KAd ste tako pametni i prozivate napamet, a pri tom imate iskustvo igranja u ESL, onda sigurno morate znati da mi igramo na malim mapama, a da je skoro nemoguće prepoznati osim ako je aim bot u pitanju bilo kakav drugi čit, drugo popišam se u usta onome ko upali čit, pa stvarno moraš biti ozbiljno porećemen da bi palio na ovom serveru.

6. krupovrbaski zmaj

neaktivne igrače pobanovati. dajte da nas igra naveče bar tri na tri.

Niko neće biti banovan. Svi imaju pravo igre kad budu imali vremena.

7. Dodata mapa aim_crazygun, mapa sa niskom gravitacijom tako da kad skočite možete skočiti sa zgrade na zgradu i pucati jedni na druge iz vazduha. Nešto kao Quake.
    Mapa istestirana i stabilna.
    Mapa je "teška" 1Mb. pa sačekajte da se skine na vaš računar, ovo će potrajati 1 minut i biće potrebno samo jednom, svaki sledeći put ulazite na mapu bez problema.
    Mapa dodata u sredinu mapsajkla i u listu mapa adminima.
    http://www.dodaj.rs/f/3d/rv/4IcQOxJh/cg.jpg

8. серјоџа

Како сјебете игру са овим мапама то је забрињавајуће!

Boxer

Da, danas uđem 3 puta sva 3 puta mape kerov kurac.

Kad su default mape, ne valja. Kad ubacim spektar mapa da vam ne bude dosadno, opet ne valja. Ja mogu da vam vratim 6-7 default mapa i boli me kurac pa se vrtite po ceo dan.
    Lepo sam pitao da namestite mapcycle kako vama odgovara iskulirali ste.
    Dogovorite se već jednom.

Radoje Cincar

ja bih da se daju admini igračima koji znaju nešto drugo sem menjanja mape da rade, admin bez minimum nekoliko godina aktivnog ozbiljnog igranja kantera ne bi trebalo da se postavlja, a kontam da ima takvih na vukajliji, neko ko zna da prepozna sve vrste čitova i koji će da snima igrače za koje posumnja da imaju čit, nema smisla igrati ovako sa adminima koji em nisu aktivni em su juče počeli da igraju kanter

Larry Underwood

To se slažem, trebaju nam aktivni admini.

Ima više Admina nego igrača trenutno, ima 5 admina na isto toliko aktivnih igrača, oćete svima admina da dam možda?

jebe mi se za nick

Ja igram kanter 10 godina, već sam admin na awp serveru skoro 5 meseci, imam iskustva, dobro igram, aktivan sam!

Ti mi se javi u pvt i pošalji mi ime sa kojim ćeš igrati i password, trenutno si najaktivniji igrač da te dodam za Admina.

CapooN

Server u kurcu.

Što? Ako je u kurcu, hoću da mi se kaže što. Jel koči? Jel ispada? Jel se ruši? Da se to rešava odmah.

9. Nema više dodavanja NIKAKVIH mapa. Održavaju se postojeće, aukurac.

10. I ja da se prijavim za admina za ubuduce. Igram aktivno vec nekih 5, 6 godina, i imam oko 2 god. adminskog iskustva.
    Pitanjce: imate li ESP?

11. Pacijent

I ja da se prijavim za admina za ubuduce. Igram aktivno vec nekih 5, 6 godina, i imam oko 2 god. adminskog iskustva.

I ti mi pošalji username/password da te dodam.

Sad će imati 50 admina, sad će da kukate da se smanje.

12. Što? Ako je u kurcu, hoću da mi se kaže što. Jel koči? Jel ispada? Jel se ruši? Da se to rešava odmah.

Zato što zabode, izbaci not responding i onda 0 igrača i fy_snow mapa.
    To se jedno 3 puta desilo juče. Ne znam jel to kada se menja mapa ili šta...

13. To se desi i meni ponekad, šutne me iz igre i napiše mi "not responding" pa posle 5 minuta sve redovno radi, moguće je da ne valja moja verzija CS.
    Dešava se i kad se menja mapa, ja sam stavio listu isprobanih mapa koje rade a na serveru postoji džumle mapa koje nisam stavio na spisak a ako neko od admina promeni na mapu koju još nisam isprobao desi se da padne server i da se sam resetuje pa krene od prve default mape tj. fy_snow.

Recimo juče sam izbacio mapu awp_india iz mapsajkla zato što su mi se ljudi žalili da ne radi kako treba, ja uđem u igru igra se baš ta mapa. Znači ne koristi se amx_mapmenu komanda nego admini vuku mape direktno sa servera, na to ne mogu da utičem nikako niti želim. Primetio sam da se mape stavljaju na glasanje i da igrači biraju hoće li ili neće da ih igraju. Svaku mapu na koju ste mi se požalili da ne radi izbacio sam.

Ja ne mogu kontrolisati a ni predvideti koje će se mape igrati, ako mislite da ne radim nešto kako treba evo recite daću nekome komandu serverskog panela i dižem ruke od servera, al nemojte posle da me zovete.

14. mogu li komandu za čučanje da prebacima na lat, kada prebacim neće mi snimi promjenu.
    ajde nekako još upadne da se pucamo

15. ja uvijek stavim par mapa na vote pa nek bira ko šta hoće, a svima udovoljiti je apsolutno nemoguće

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.