Vukajlija Counter Strike 2013

1. Šta Wh tačno radi?

2. Ovako miloše pošto vidim da si neinformisan, kanter sam igrao od petog osnovne do kraja srednje, sve moguće čitove znam jer sam bio admin godinama i naučio sam samim tim što sam istraživao i sam palio čitove da vidim kakvi postoje, ne postoji samo jedan tip aima što ti kažeš ubije jednom drugi put ne, postoji čit koji ti omogućuje da kada ispaljuješ rafal metkovi idu u samo jednu tačku tj ne pomera se preterano, neću da imenujem kako neki ne bi tražili i skidali, postoji aim koji se podešava na desni klik miša da udari headshot a na levi normalno puca, dakle potreban je jedan desni klik i headshot je omogućen, ti si čiter takođe bi to treba da znaš, a wallhack inače wh boksere omogućuje da vidiš neprijatelje kroz zid i da im znaš lokaciju.
    postoji još mnogo čitova koje ne bih da nabrajam ali eto kad dođe neko ko je juče upalio kanter i čit kao miloš i počne da sere moram da objasnim, tebe ću prvog lošmi sa jodžom da snimim i ubacim na stid srama tako da pazi se

3. Hvala Kuzmane. Slušaj Džo ako se ispostavi da imaš Čit ili kako već, ono što je bilo za Lupa je ništa šta sve tek mož da bude aaxaxa.

4. tebe ću prvog lošmi sa jodžom da snimim i ubacim na stid srama tako da pazi se

Ako ovim putem dokažeš da neko stvarno koristi bilo kakvu vrstu čita imaš mesto jednog od trenutnih admina.

5. Daj mu admina već sad. Nemoš bez toga da ih snimi.

6. Boxer

Daj mu admina već sad. Nemoš bez toga da ih snimi.

Jel tačno ovo Kuzmo?

7. Ako si godinama bio admin kao što kažeš i ako si toliko igrao onda je bruka da tolko lupaš gluposti. Znam ja kako se zove to govno kad pucaš rafal a metkovi idu samo u jednu tačku i ne treba da budeš genije da bi to video. Jednostavno pogledaš čoveka koji ima npr kalašnjikov, ako puca rafalno i gađa u noge da bi te pogodio u grudi ili glavu onda je čist a ako ne to se jasno vidi i ne moraš da budeš admin da bi to video.

Ja kanter ne igram od juče nego od četvrtog osnovne tako da nemoj da se praviš pametan. Kad sam aktivno igrao bio sam i prvi i u top 5 stalno na jednom serveru da ne reklamiram sad.

Za taj aim desni levi klik što pričaš prvi put čujem sad od tebe, mada nije ni čudo što za to ne znam jer za razliku od tebe nije mi trebalo da bi mogo sad drugima da igram. Ako vidim da neko ima čit izađem sa servera i toliko.

Sa mnom nisi odigrao ni jednu jedinu rundu kantera od kad je server počeo da radi a već prozivaš da varam. Najviše mrzim ljude koji ne mogu da prihvate da je neko jednostavno bolji od njih, nego čim gube odma im je nešto peto krivo.

JA MISLIM DA SU SVI ČITERI NA OVOM SERVERU I KAD IH SVE POBANUJU TI ĆEŠ BITI NAJBOLJI!!! i jedini...

8. Miloše Cincar je u stvari Kuzman_92 u igri sam ga viđao pod nickom Kuzmili.

9. @Radijacija

Dovedi ako možeš nekog iskusnog admina na server, ali da zasigurno znaš da je iskusan. Kaži mu da se potpisuje kao ti kad uđe na server tako da niko ne bi znao kad je on tu a kad ne. Jednostavno nek proveri svakoga i neka kaže.

A ja ću zbog pojedinih ribizla koje prozivaju morati da uzmem kameru i da snimam monitor kako igram i da snimim i kad počne prozivanje pa ću lepo da upoadujem da vidimo ko je u pravu.

10. @Radijacija

Dovedi ako možeš nekog iskusnog admina na server, ali da zasigurno znaš da je iskusan. Kaži mu da se potpisuje kao ti kad uđe na server tako da niko ne bi znao kad je on tu a kad ne. Jednostavno nek proveri svakoga i neka kaže.

Dobro, koga? Ja lično ne poznajem ni jednog iskusnog admina, ljudi koji su sada admini ili imaju iskustva sa prošlog vukajlija servera ili su mi isto tako rekli da imaju višegodišnje iskustvo. Jedino Saleta sam ja ubacio jer je neko trebao da menja mape na samom početku, ali sad je i on jednak sa svim adminima.
    Do sad ste svi priložili CV u Kanteru, Valve bi vas zaposlio odmah.

Gle kolko admina:
    -Cokula
    -Anarchyst
    -sale_d_snajperist
    -Smarko
    -Skocimis
    -Pacijent

Jel malo jebem mu sunce? 6 admina na isto toliko igrača.

11. Ljudi vi ste od zajebancije napravili svađu...moram reći da ste idioti ali kompletni...Radijatoru svaka čast na trudu, ali ovo je imbecilno te vam mape ne valjaju, te admini ne valjaju, te vam čiteri smetaju(Ja imam iskustva pozamašnog i igrao sam turnire sa ajmo reći profi ljudima, bio sam admin na nekoliko servera ko nackli) i do sada mi je samo jedan lik sumnjiv, ali neću da prozivam ništa niti na to imam pravo dok ga ne budem pratio duže vremena.

AKO NEKO IMA JEBENI ČIT UGASI GA MAJMUNE JEDAN, OVO JE SVE ZA ZABAVU

12. Nisam igrao duže vreme jbg, isto ne znam lično nikoga da mogu da se zakunem da zna. Imam drugara bio je admin jedno 3-4 godina na jednom jakom serveru ali je sad skroz zajebao tako da od toga nema ništa.

Ne kažem ja da je admina malo, ali me nervira ovo prozivanje. Daj neko nek me proveri i da skinem više s ku... ove što prozivaju.

Pacijent igra bolje od mene, po igri mi se čini da on, što bi se reklo, zna poso. Eto neka me on proveri npr. Sa Anrachystom sam malo pre igrao, sa Smarkom isto često, niko reč nije reko.

13. Imam drugara bio je admin jedno 3-4 godina na jednom jakom serveru ali je sad skroz zajebao tako da od toga nema ništa.

Imam i ja drugara koji zna drugara...
    Ako nije autor Vukajlije nema od toga ništa, ja sam ovo otvorio za vas a ne za ljude sa strane.
    Ako pustim jednog onda ću morati još jednog pa još jednog... Nema.
    Samo ljudi odavde. Ništa sa strane.

14. Радиша цинцар или како се већ зове је БОТИНА

Енд оф дискашен

15. @Anarchyst

Da se razumemo, nisam reko da ne valjaju admini, samo sam tražio da neko ko zasigurno zna proveri.

Mape ubacujte koje hoćete vaš je server. Za čit nikoga nisam prozivao, kad me biju, biju me neću da prozivam, verujem da svi imamo dovoljno godina da smo to prevazišli.

@Radijacija

Ne možeš da daješ admina nekom samo zato što proziva "da bi on to proverio". Jer čim ga dobije prvo će da nauči komandu za ban i banovaće nas momentalno, za razlog boli njega ono.

Nije meni problem da ne igram na Vukajlija serveru, ali sigurno neću to da uradim jer je kuzman tako reko. Ako treba moraš ti da mi kažeš - brate nemoj više da ulaziš na server i ja neću, nema rasprave, nema svađe.

16. @Radijacija

Ne možeš da daješ admina nekom samo zato što proziva "da bi on to proverio". Jer čim ga dobije prvo će da nauči komandu za ban i banovaće nas momentalno, za razlog boli njega ono.

Za banovanje mora da se ima razlog.Drugo je kikovanje.
    A čak i da se desi da neki admin poludi i da počne da banuje sve redom po mapi bez razloga, meni bi trebalo maksimum tri minuta da mu skinem titulu i obrišem banned.cfg

Ako treba moraš ti da mi kažeš - brate nemoj više da ulaziš na server i ja neću, nema rasprave, nema svađe.

Neću ja nikom da kažem da li da igra ili ne, tvoje je pravo da li ćeš ili nećeš da igraš ja neću niti želim to nikome da zabranim pa čak i da je to osoba sa kojom se ne mirišem na sajtu. Svi imate pravo da igrate ako ispunjavate samo jedan zahtev, da ste autori Vukajlije ništa više.

17. Проблем са сервером нису читери већ то што више има људи овде, на форуму, него тамо.

18. Мени је лик са ником Кузми рекао да сам читер. Покидао сам се од смеха :))

19. Pa to je Radoje Cincar.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.