Ljudi, ne budite pedercine.
Mene boli kita i da me ubijete preko cita ili sta vec.
Ali ispadate obicne picke.
Ajd da je neki server de morate da budete najbolji, de dobijate nesto time.
Ovo je nas privatni server za zebavanje, druzenje, zabavu.
Retardirano je na ovakvom serveru citovati.
Елем не знам да ли си видео мој предлог. Али суштина је да уместо да мапа траје 21. рунду стави време мапе од 30 минута на пример. И ове кратке стазе да се врте. Лако ће неки админ да стави већу мапу кад се напуни сервер.
nisam ja jedini koji te je prozivao sa to slepcu :) ne rade hteo sam admina u početku ali više ne, a uradiću ovo što sam rekao za snimanje, jedino što će se poseru kad me vide u specu i da isključe pretpostavljam, videćemo, i svako ima pravo da snima koga hoće i da kači, ne samo admin, ti runaway ubijaš jebeno kroz kutije gde ne može da se vidi protivnik i kažeš virio je malo :) e slepče bar sakrij lepo da varaš
Елем не знам да ли си видео мој предлог. Али суштина је да уместо да мапа траје 21. рунду стави време мапе од 30 минута на пример. И ове кратке стазе да се врте. Лако ће неки админ да стави већу мапу кад се напуни сервер.
Ne mogu da proverim trenutno ovo za mape zato što KGB radi maintenance sajta, ali mislim da ne mogu da se stavljaju minuti nego samo posle koliko rundi da se menja mapa, proveriću.
EDIT:
Evo prošo maintenance, elem mogu i minuti da se stave ili posle kolko rundi da se menja mapa. Trenutno se posle 21 runde menja mapa, ako se dogovorite drugačije javite mi da promenim, zasada ostaje ovako kako jeste.
Pa moze da se ubije kroz kutije, vrata i zidove ako znas otprilike gde moze da bude protivnik.ja uvek npr u aztecu pucam kod onih vrata jer ako je tu protivnik mozes dosta da mu skines. A ima ovde i dobrih igraca, ja sam tokom
Srednje mnogo dobar bio al godine neigranja ucine svoje tako da sam sad osrednji, mozda ni toliko.
nisam ja jedini koji te je prozivao sa to slepcu :) ne rade hteo sam admina u početku ali više ne, a uradiću ovo što sam rekao za snimanje, jedino što će se poseru kad me vide u specu i da isključe pretpostavljam, videćemo, i svako ima pravo da snima koga hoće i da kači, ne samo admin, ti runaway ubijaš jebeno kroz kutije gde ne može da se vidi protivnik i kažeš virio je malo :) e slepče bar sakrij lepo da varaš
На ово слепцу нећу одговорити. А ово остало ћу само рећи хахахах да л' реалан човече? Дај наведи ко је још прозивао. А то за кутије, да се макар мало разумеш у кантер не би констатовао овакве глупости. Ево уђи са неким другом ником и гледај и снимај, доведи никог про админа да ме гледа, ма шта год нећу никоме да се правдам. Све може да се докаже.
Ako mozes da ubacis komandu za nextmap, i da se ogranici mapa na 20 rundi i da se ubaci komanda add_rounds. :)
Sad vas ima 6 admina i može da se desi ako udovoljim tebi da drugom zasmeta a u isto vreme su tu i igrači tako da se nekim delom i oni pitaju.
21 runda po mapi je stavljena po predlogu igrača još na početku iz razloga da ne bi bilo nerešenih rundi (10:10).
Dogovorite se međusobno, zasad ovo ostaje ovako kako jeste.
Komande nextmap i addrounds može, tek sutra ujutru kad bude bio prazan server.
Може то за додавање рунди, одлична ствар, деси се да се мапа заврши пребрзо кад се залетимо, што вели сале на хе таун, готова је за 5 минута, а таман се заиграмо...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ae naučite da nije sve AIM BOT već da se 90% čitovanja na CS-u odvija preko WH-a i preko NORECOIL-a.
Norecoil je jedno zlo jer se jebeno teško primjećuje. Potrebno je pratiti, pratiti, pratiti, pratiti.
A ja pratim, imam jednog sa wh i jednog sa norecoilom, ali neću da banujem, puca mi kita za to, ja ne bildam svoja virtuelna muda.
Nego, zajebite to, ajmo zabava, ajmo da se organizujemo jebiga,
večeras nekad oko 11 da se skupimo, bacimo sat, sat i po ko ljudi?
Ljudi, ne budite pedercine.
Mene boli kita i da me ubijete preko cita ili sta vec.
Ali ispadate obicne picke.
Ajd da je neki server de morate da budete najbolji, de dobijate nesto time.
Ovo je nas privatni server za zebavanje, druzenje, zabavu.
Retardirano je na ovakvom serveru citovati.
Moze 11 da se isprcamo (he he) ko ljudi.
Pa to je Radoje Cincar
Е па поздрав за њега :)
vidi ga kako krajsleriše, sa kim se ja raspravljam majko
Ne mogu da proverim trenutno ovo za mape zato što KGB radi maintenance sajta, ali mislim da ne mogu da se stavljaju minuti nego samo posle koliko rundi da se menja mapa, proveriću.
EDIT:
Evo prošo maintenance, elem mogu i minuti da se stave ili posle kolko rundi da se menja mapa. Trenutno se posle 21 runde menja mapa, ako se dogovorite drugačije javite mi da promenim, zasada ostaje ovako kako jeste.
ae cs, mogu pola sata, imam trening u 9.
Realno i meni se desavalo da me neko ubije kroz kutiju, a da ni ne provirim.
Ali nisam kuko.
Neka ga neka ubija kad je picketina od coveka.
Pa moze da se ubije kroz kutije, vrata i zidove ako znas otprilike gde moze da bude protivnik.ja uvek npr u aztecu pucam kod onih vrata jer ako je tu protivnik mozes dosta da mu skines. A ima ovde i dobrih igraca, ja sam tokom
Srednje mnogo dobar bio al godine neigranja ucine svoje tako da sam sad osrednji, mozda ni toliko.
Milose, igrali smo neku aim mapu.
I kako bas on pogodi kutiju gde sam ja, u sekundi.
Kao virela mi ruka.
A bio na sredini kutije tacno.
На ово слепцу нећу одговорити. А ово остало ћу само рећи хахахах да л' реалан човече? Дај наведи ко је још прозивао. А то за кутије, да се макар мало разумеш у кантер не би констатовао овакве глупости. Ево уђи са неким другом ником и гледај и снимај, доведи никог про админа да ме гледа, ма шта год нећу никоме да се правдам. Све може да се докаже.
Bez svadje, upadajte na server da se ubijamo k'o ljudi.
I kako bas on pogodi kutiju gde sam ja, u sekundi.
Kao virela mi ruka.
Ista situacija, ista mapa, verovatno i isti "igrac" :)
Ne secam se koji igrac me pogodio.
Ali bas da zna da sam iza te kutije.
Malo ne pije vodu, al' aj.
Njemu na cast.
Ako mozes da ubacis komandu za nextmap, i da se ogranici mapa na 20 rundi i da se ubaci komanda add_rounds. :)
ае цс да вас карам мало
Sad vas ima 6 admina i može da se desi ako udovoljim tebi da drugom zasmeta a u isto vreme su tu i igrači tako da se nekim delom i oni pitaju.
21 runda po mapi je stavljena po predlogu igrača još na početku iz razloga da ne bi bilo nerešenih rundi (10:10).
Dogovorite se međusobno, zasad ovo ostaje ovako kako jeste.
Komande nextmap i addrounds može, tek sutra ujutru kad bude bio prazan server.
Ma smor je sto kad se zaletimo na he_town, pa se zaigramo taman, a ono kraj...
Al' dobro.
Може то за додавање рунди, одлична ствар, деси се да се мапа заврши пребрзо кад се залетимо, што вели сале на хе таун, готова је за 5 минута, а таман се заиграмо...
AJ UPADAJTE GEJOVI DA IGRAMO