Vukajlija Counter Strike 2013

1. E ok onda, ako su runde namestene, samo onda da se ubace komande.

2. Јесам ли ја већ рекао да је радој цимцар БОТИНА ТРУЛА ако нисам онда извините!
    РАДОЈЕ ЦИНЦАР ЈЕ БОТИНА РАСПАЛА скоро исто ко она НУБАРА кузман92 !

3. e a jel se to meni cini il server cesto puca?

4. Dešava se meni isto na onoj verziji CS što sam ti dao, izbaci me iz igre i kaže "server not responding" dok ostali igraju najnormalnije. Tako da je do mene.

Nemam pojma kako to da rešim, jedino da skinem igru preko Steam.

5. Neam ni ja :(

Tako da smo osuđeni na pirate.

6. Ако оћете диграте без проблема платите стим 5 евра и толко! То су две пакле цигара јебале вас оне!

7. Радијација, убачи оно да онај чика каже ДИС ИЗ Д ФАЈНЛ РАУНД, да знамо, ако оћемо да продужимо и тако те муње...
    ИГРА СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

8. Радијација, убачи оно да онај чика каже ДИС ИЗ Д ФАЈНЛ РАУНД, да знамо, ако оћемо да продужимо и тако те муње...

Može. Ima par tih voice pluginova već na serveru pa će da isprobamo koji valja. Ima dve čike i jedna teta plagin. Oćete čiku ili tetu?

EDIT:Over end aut za večeras.

9. JEBOTE 14 IGRACA BRE!
    TOOO!
    Rade, proveri molim te da l' hoce mapa.
    Anary nije htela.
    Da vidim da li hoce tebi.

10. Elektro odgovoreno.

Sale d snajperist
    Rade, proveri molim te da l' hoce mapa.
    Anary nije htela.

Ovu mapu nemam na serveru, nemam na mapsajklu nemam je nigde odakle vam ova mapa?

11. Jbg Rade, ja izbrisao post da ne zatrpavam spemom.

12. Ma zatrpavaj slobodno, kažeš neće ponekad da uđe u server govori da je pogrešna šifra i sl.
    imali smo taj problem već, imao sam ga i ja pokušavam da učukam pass i kaže ne može a ljudi igraju na serveru bez problema, doduše kad sačekam par minuta i pokušam onda, uđe bez problema. Pokušavao sam da rešim i restartom servera i ovim i onim ali izgleda da je do verzije kantera koju imamo ja i ti, pati od nekih dečijih bolesti drugima recimo radi do jaja dok meni neće da se uloguje ili mi napiše "server not responding" i posle 5 minuta radi savršeno.

Nemam rešenje, jedino Kanter sa stima original, al nešto mi mrsko davati 14 evra sad dok nije na popustu, sačekaću još malo ili skinuti neku drugu verziju, razmisliću.

13. Rade, onu moju.
    A anary je anarhist.
    SESNEST LJUDI BRE EJJ!
    TAKO TREBA SVAKO VECE!

14. Asam ja prso jebote Anarchyja sam prepravio čoveka u mapu, probo sam je kod mene Sale neće da radi.

15. Sta izbacuje rade, sta veli?

SUTRA OD 22H ISTO OVAKO DA SE IGRA BRE!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.