Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Eo da ti kazem ako stvarno ne znas.
Ako trolujes, jedi govna.
Snimanje hoce da koriste kao dokaz da neki igrac cituje (vara)
E sad.
Wallhack je cit, sa kojim vidis sve igrace kroz zid i samim tim mozes da ih roknes i pre nego sto te vide ili sta ti ja znam.
Aim je cit sa kojim imas bolje nisanjenje i sta ti ja znam.
Ima dve vrste.
1. vrsta je da kad puknes u bilo koji deo tela, metak ide u glavu i dajes mu hed iz prve.
2. vrsta je da i ako masis igraca, svi meci idu u njega, tipa da je magnet za metke.
A prica je ovde da neki na serveru cituju.
Znači troluješ gore hnjo hnjo
Nego, ja propusti igru :(
Trening imo :(
SUTRA
23 H
IGRANIJEEE
Sutra u 23h ne mogu - Tad DRKAM
Sale, nisi pročitao moj post...
prvo, najmanji problem je record demo... odeš u spec, kucaš i ćao... uploaduješ demo, postaviš link, pogleda neko ko se razume i ćao, ćao. Pravite od miša slona. Nekog sam video što je naveo da se skine wallhack, pa da gledaš igrača, dečko me je slatko nasmejao. Malo bolji igrač na "zvuk" može da provali wallhack. Ako je neko iole iskusan kao admin (Naravno, da nije bio admin na zombie serverima, pa se igrao sa decom) može iz speca na zvuk ili slanjem auto shade-a da provali wall. O aimu neću da pričam, samo ako si blago malouman ne moš ga provaliti. Toliko :)
DUTJO APIS ME ZA MUDO!
Nego.
Ja ne mogu pre imam trening.
Ja sam sazvo za danas u 22 i propustio.
Kontam da ako dodju ljudi oko 23 da ce da se igra do 00, 01 sat tako da mogu da uletim i da se pucamo.
Dućo ne seri nego ajd' da igraš nema te od kako napravljen server lolo
Sale čkoma <3 nemo' se ljutiš. Samo mi je glupo kad vidim da toliko "kanteraša" ne zna šta je wall, a šta aim. Mislim, to je ono osnovno. I nemojte da igrate na 16 bita i sa rejtovima ispod 25k, kekekek :) baš moraš biti devojčica pa da igraš sa low rate, tu tu ru tu tuuu
Ajmo da opletemo nesto.
Dutjo imas IP i Pass?
Ео и ја ћу, само да ставим да ми се кува јајо
Znaci jaja, znaci mleko.
Lololo
Dajte Dući admina dečko se razume vidi se i lepo će da prepozna ko je čiter a ko nije, a ne tamo neki levaci da optužuju nedužan narod!!! Hnjo Hnjo
Nemam, batalio sam ja ĆS pre godinu dana... ono, ovde sam da pomognem ako nešto treba oko servera, mada, vidim da je priča čisto iz zezanja, pošto je mapcyc komedija, a igrače ne bih da komentarišem. Ni'e lepo. Sale evo ti za one rejtove, mada, mogao bi Head da ubaci da se ne ulazi na srv sa low rate.
cl_cmdrate- 101
cl_updaterate- 101
ex_interp .1
Nemoj .01 pošto ti je to za source cs.
A moš mi baciti na pm ip i pw, pa možda uletim
To buraz, fala.
Proveri pvt za minut, dva.
RADE, UTEFTERI GA!
Javiću se ja ako budem naletao. Nemam ni na kompu cs. E, ovo za rate. Nemoj sa ovom povlakom, već samo razmak. To sam omanuo u kucanju, pošto kucam iz full mraka, pa ne vidim šta klepam po tastu.
УПАДАЈТЕ
Znam, znam dutjo ne brini.
A što si pametan ti neki a, treba ti samo zvuk evo klanjam ti se, dobro je poznata metoda za proveravanje da li neko ima wallhack, naravno da i ja mogu na zvuk da provalim ali sam ovu metodu naveo jer je dosta početnika ovde, a ti se slatko nasmej sam sebi jer ispadaš jedan debil željan pažnje sa svojim nagradama i titulama, nađi jebeni život čoveče.
ne izvini trebao sam da kažem stavite sluške da provalite ko ima wh, e jebem ti narkomane
Evo koga zanima: http://www.speedtest.net/my-result/3010588951
Trebalo bi da bude 10/1