Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
А важи што је мени толико... Виђели сте и сами да сам пар пута излазио то је зато што ме конекција о'кине, е ћу сломит' овај модем мртви распали...
http://www.speedtest.net/my-result/3010602295
Evo mog.
Al kile coece non stop ti oko 10 (vecinom ispod) ping na kanteru, jebe ti net
oce neko 1 vs 1?
Ае.
Јбт завршила се мапа била, и забо је. После покушао да уђем, али није хтело. Нисам ретард
Boli me kurac. Tri puta sam objašnjavao zašto je to tako, i vala neću više.
I ne zabada server zabode tebi kanter, dešava se i meni.
Jebote.
Dosta vise sa tim not responding.
Desava se svima, niste posebni slucajevi.
Malo sacekas, budes uporan i uleti na server.
Sta je ovo, niko na temi da postuje lolololo
ајде оћу ја да цепам цс сад дајте ајпи
Ајде да одерем некога! Нешто сам расположан!
ti si uvek raspoložen pogotovo tvoji čitovi
Uvodim novo pravilo od večeras.
1)Biće mu obrisan kompletan rank sa sajtova gametracker.com i gametracker.rs, i više se njegov rank nikad neće beležiti na tim sajtovima.
2)"Igrač" će biti postavljen na prvoj strani ove teme na stubu srama koji ću sad prepraviti iz "banovani" u "stub srama" i tamo će da visi za vjeki vjekov da bi ostali igrači znali sa kim imaju posla.
3)Igrač NEĆE biti banovan iz igre niti će mu se onemogućiti igranje u bilo kom pogledu, ali kad uđe na server njegov nadimak u igri će biti promenjen iz "igrač" u "igrač_cheater" pa ako ga nije sramota neka igra i dalje.
Meni je stvarno žao, ali ne dajete mi izbora i primoran sam da uvodim ove drakonske mere da vas naučim pameti. Ovo se ne odnosi na sve igrače nego na pojedince, ostali igrači koji su do sad igrali u zdravom takmičarskom duhu ovo neće ni primetiti.
Hvala na pažnji. Uživajte u igri.
A ako se pitate kako ću znati da li koristite cheat, verujte mi da imam svoje načine koji se već koriste na serveru.
svaka čast rade
Svidja mi se novo pravilo. A jel otkriven neko do sad da je varao? Ja nisam nesto primetio ali moguce da ima dva tri coveka koji varaju a ima i par ljudi koji stvarno dobro igraju.
Sad sam pocepo DilanDog-a na CS-u i 18. sam, bitches.
'Ajde digramo bagro!
КАЋЕМО
Ja sad pijem al mislim da cu oko 11 doci.
Ја ћу исто да једем сад, да одморим једно 10-15 минута па ћу доћ онда.
Danas i sutra ne mogu zbog ispita, ali ću da vas derem posle toga, vežbajte! :D
ЈУРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИШШШШШШ
Ђе сте гејови, ниђе никога :(