Vukajlija Counter Strike 2013

1. Јепсе, наместите СС да видиш бедни вх.

2. sacu udjem not responging mi server dok se ucita

3. http://s24.postimg.org/s21zcm2ab/de_dust2x20000.png

Један од пар банова због WH, нема СС са вуке, јбг.

4. нема СС са вуке, јбг.

Čudna mi čuda.

5. Рнрт, гледаш у лика, онда га елегантно заобиђеш и убијеш, држиш нишан стално на њему, намјерно користиш слабије пушке да те не би сконтали типа узи и пумпа.

6. Еј нећу да се расправљам, скини бан, пусти опет сноу, играмо, радим СС сваких 15 секудни и видећеш исту ствар.

Čudna mi čuda.

Стави да иде аутоматски СС кад и бан и крај приче. Није моја грешка.

7. Ја кад сам био админ давно некад 90% ствари је имало могућност да се искључи прије сс, или аутоматски да се гаси кад је сс. Знам шта сам видјео, имам и демо и кита ме боли.

8. Да бре, чак сам и твој комп забаговао да ти не ради принт скрин или које већ дугме иде, ја знам како играм, није ми први пут да ми се ово дешава, да је неки други сервер болео би ме туки, ал нећу да ме етикетирају ко

picke usrane.

зато што си ти видо оно што си хтео да видиш.

9. rnrt-rain
    Еј нећу да се расправљам, скини бан, пусти опет сноу, играмо

Da sine, mi igramo. Ti nažalost više nećeš.

http://www.youtube.com/watch?v=aHQ3JqhXfnQ

rnrt-rain killed Paun91^ with m4a1
    "mp_chattime" changed to "5"
    Download the best CS 1.6: www.cs-skini.me
    Server tried to send invalid command:"bind del "amx_chat MILF AntiCheat Delete pressed!"
    "Server tried to send invalid command:"bind ins "amx_chat MILF AntiCheat Insert pressed!"
    "Server tried to send invalid command:"bind home "amx_chat MILF AntiCheat Home pressed!"
    "Server tried to send invalid command:"bind end "amx_chat MILF AntiCheat End pressed!"
    "Server tried to send invalid command:"bind f12 "amx_chat MILF AntiCheat f12 pressed!"
    "Server tried to send invalid command:"bind f11 "amx_chat MILF AntiCheat f11 pressed!"
    "Server tried to send invalid command:"bind f10 "amx_chat MILF AntiCheat f10 pressed!"
    "Server tried to send invalid command:"bind f9 "amx_chat MILF AntiCheat f

10. Server tried to send invalid command:"bind del "amx_chat MILF AntiCheat Delete pressed!"
    "Server tried to send invalid command:"bind ins "amx_chat MILF AntiCheat Insert pressed!"
    "Server tried to send invalid command:"bind home "amx_chat MILF AntiCheat Home pressed!"
    "Server tried to send invalid command:"bind end "amx_chat MILF AntiCheat End pressed!"
    "Server tried to send invalid command:"bind f12 "amx_chat MILF AntiCheat f12 pressed!"
    "Server tried to send invalid command:"bind f11 "amx_chat MILF AntiCheat f11 pressed!"
    "Server tried to send invalid command:"bind f10 "amx_chat MILF AntiCheat f10

Немам појма шта ти ово значи али ја Ф11 Ф10 Ф12 ЕНД ХОМЕ притиснуо нисам.
    А ти узму лепо избаци демо кад је и он мене убијао а не само ја њега.

ЕДИТ: И ако палим јебени чит ваљда ћу то преко једног дугмета а не преко двајес ефа и ЕНД и Дилит, и Хоум и шта све не. Немам ВХ, нисам играо са њим и има да пишем то овде све док ме и одавде не банују (са Вуке).

11. ауууууууууууууууу

12. AAHAHHAHAHAHAH pa koliko je providno da imađ wh to je neviđeno majke mi

13. Rnrt, gore sam ja namjerno izbjegavao pucnjavu, držao sam shift čisto da me ne bi čuo ni sa ultra mega giga slušalicama, nisam repetirao, nisam ništa, bio sam nečujan. Slušao sam te i izbjegavao na sve strane, Cokula je nadgledao.

Jednostavno smo te provjeravali, gledali, pratili, obojica a i Radjard.

Jbg, brate, nije ti fazon.

14. Ајде да одржим кратку лекцију неком, ја сам на серверу, не изувај се улатзи!
    едит: гости наишли морам палим!

15. Скочимише, нисам имао слушке, мого си тенк да возиш по мапи, исто би ми било. И зар мислиш да нисам знао што су Цокула и Радјард у спецу? Што ти играпжш један на један са мном? И пре свега, зар стварно мислите да сам толико кретен да играм са 3 админа (2 у спецу) и мислим како нико неће да ме провали, да вас надмудрим. И то у сред све ове гунгуле са читерима, па мајку му морао бих да будем медицински кретен да радим тако нешто. Јебига, знам како изгледа, ал' једноставно није тако као што изгледа и због тога нећу да ћутим.

@Rade, сам си реко да ко буде ухваћен са читем неће бити банован. Обеси ме на стуб срама, ја ћу сам да се потпишем рнрт-раин_читер и тоето. Временом ћете да схватите да немам чит ако гледате пажљиво као и до сад и готова прича. Знам да је сервер за спрдњу, али и мене би погодило да неко тако на мом сајту иде са читевима да би направио скор и јебе друге у игри.

16. @Rade, сам си реко да ко буде ухваћен са читем неће бити банован.

Lagao sam. Kad možete vi toliko nisko da se spuštate, ja ću još niže.

17. Dajte ljudi drugi put malo duži ovaj video. Meni je sumnjivo ovo na 0:10 kako je odma znao da će skočimiš baš tu da izađe, inače ovo posle ništa, čista jurnjava po mapi. Ne možeš na ovoliko maloj mapi da bežiš doveka ako on sve vreme trči a ti hodaš. Ali ako ste pratili pre ovoga dobro...

MILF AntiCheat

lol

18. lošmi tokom celog snimka se jasno vidi ako imaš oči u čemu je stvar, mrzi me da ti kucam jer stvarno treba biti debil da 'posumnjaš na čit' u ovom snimku

19. Meni je sumnjivo ovo na 0:10 kako je odma znao da će skočimiš baš tu da izađe

Проста ствар, погледај на десно, стуб ми је са десне стране, ако дође отуда, не може да ме види и неће да пуца, ако изађе лево, мој је. Да се није појавио за 5,6 секунди, ја би се окренуо на десно јер би знао да са леве стране вероватно неће да дође и да је десно. Па игармо 1-1, није велика филозофија, кад има више људи онда је теже.

20. Tim gore, Rain, brate, igrali smo snow prije toga, tu je bilo gungule.

Jbg, možda i griješimo, ali sam mi reci kolika je vjerovatnoća da bleneš kroz zid u igrača duže od dvije sekunde i da ga pratiš nišanom (snow se tad igra, ja baš pišem Cokuli 'Gle kako trza nišan na lika, nevjerovatno')?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.