Vukajlija Counter Strike 2013

1. i ti sto misle da s sklonili guzicu ce odgovarati

2. Da ponovim samo i ovde.

Igrač "Justinian" da se javi. U protivnom ostaće banovan.

Justinian aka. Car.
    http://vukajlija.com/recnik/autori/27798

odbanovan.

3. Шта као не види се чит? Не једите говна види се из авиона. Читер распали.

4. Ne tripujte se bre, nije im'o čit.
    Kakvi ste pajvani.

5. Ajde igramo ima nas dosta!

6. Ceo dan sam brao grožđe, nevidim naoči leptejebo. :) Jedva vidim nišan..

7. i ti sto misle da s sklonili guzicu ce odgovarati

Бем ли га како да напишем а да не звучи кретенски, али и то ми иде уз калемегдан...

8. Imal koga na serveru da palim komp?

9. ja bio preko 5 minuita i niko nije ušao....

10. Aj ulazite malo da se pucamo

11. АЈ УПАДАЈТЕ

12. Kako te bre nije sramota? PIČKO! Jebem te u usta i tebe i sve koji čituju. Komplexaši. De je i ona pička, sad ga nema ni na temi ni na kanteru!?

13. Jbt taman se skupi nas 8 i umesto normalnu mapu da igramu mi igramo onu sa jebenim bombama. A 4 na 4 moze fina partija sa normalnom mapom. Bokser, trebao si imenTovat ovako izgleda ko da si meni rekao. A ko je drugi za koga se sumnja da vara?

14. Debil onaj jebe mi se za nik ili kako već. I nema sumnje. Nema šta da bude ko da sam tebi rekao, da sam želeo izgovorio bi ime, ovako je bilo dovoljno da se govno prepozna. Imaju 20+ dina svi i mali kurac izgleda pa misle da će da poraste ako se cituje. Nevera.

15. Drugi? Lolololo

Sinko imam ih 6. I to nije vaša briga. Vaša briga je samo da se igrate.

16. Pa banjavaj. Meni su bili sumnjivi dvojica, trojica al opet nisam smeo da tvrdim jer nije nemoguce da igraju dobro a ja do skoro nisam ni znao za wh i ostalo jer ja kad sam aktivno igrao (2003-2006) toga nije bilo u igraonici gde sam igrao a posle toga nisam igrao 5-6 godina i vise pa tek sad pomalo otkad je ovaj server. A stvarno treba biti govno da to radis.

17. Samo se vi igrajte, ne opterećujte se mnogo.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.