Какве су курчеве мапе оно! Ок је да се игра кад су један на један ал нас девет минус један бацамо бомве једни на друге у простору од 4 квадрата! Ајмо мало диграмо! Убаци 5 мапа у мапцајцл! Ако неко оће дигра бошко буха мапе нека гласа и а у курац! Предлажем: Даст, и 2х2 и обичан, астек, инферно,нуке и асолт! Извињавам се ако сам неког увредио овим!
Boxer
Debil onaj jebe mi se za nik ili kako već. I nema sumnje. Nema šta da bude ko da sam tebi rekao, da sam želeo izgovorio bi ime, ovako je bilo dovoljno da se govno prepozna. Imaju 20+ dina svi i mali kurac izgleda pa misle da će da poraste ako se cituje. Nevera.
Niko ti nije kriv što ne znaš da igraš paćeniče glupi. Ko si ti da optužuješ nekog da l' ima ili nema, jebo te pas i ko ti dade dozvolu!!! lolo Ja U ŽIVOTU NISAM KORISTIO ČIT NITI ĆU, jer mi ne treba, posebno ne na ovakvom serveru, MOGU DA SE ZAKUNEM U KEVU a ti botino glupa iskompleksirana idi leči komplekse na drugom mestu!!!! HNJO HNJO HNJO
Mislim da je glupo da 4v4 igrate nuke ili tako neku veliku mapu. Najbolje je da se naprave dva mapcyc.
Prvi da bude:
iceworld
dust2x2
snow night
i nemam pojma afk 6killer
drugi da se napravi po izboru igrača
Jer definitivno, nikad nema npr 10v10 da bi se stavio nuke_rarea ili sl. Uvek je veća ludnica na malim mapama...
2х2 могу да играју нуке ако се договоре! НПР идемо само пољану или само рампу! А 4х4 у јебеном снову која је то игра јебем ли га! И само да напоменем да је фат мансион мапа за да је набијем на курац! Опет се извињавам аако сам неког уувредио!
Može i tako surovo da se odradi, kekeke.
Pazi, mapcyc koji se uglavnom sviđa. Po mom mišljenju je zanimljiv ...
de_inferno_2x2
naravno de_dust2x2
minidust2
fy_snow night
fy_snow orange za štekare
iceworld pod obavezno
ima neka mala nuke, samo što se ne sećam imena, a mrzi me da kopam po netu sada.
Stvarno ima kul malih mapa koje mogu da se đuskaju i kad je 3v3 i 2v2, a ne kad uleti npr. 5v5 ili 6v6... samo što neki ljudi ne cene tuđi trud, pa im sve uz kurac, da proste deca ova što čitaju....
Ja sam od onih što su igrali Kantera pre više od decenije. Nači kaki kurac nove mape kućice neke bobme se bacaju itd. To ič ne znam. Kad je otoič naišao astek jebao sam kurcem u dupe jako kantere, i to bez cita. Xnjo xnjo.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Уљијежите да играмо, има нас 6
6 im famelija jebem. Koje je to kurtonsko ponašanje. Rajko imaš pvt za 5, 4, 3,...
Edti: Smarko ne odgovaram na tvoj post taj, de si uleteo.
Какве су курчеве мапе оно! Ок је да се игра кад су један на један ал нас девет минус један бацамо бомве једни на друге у простору од 4 квадрата! Ајмо мало диграмо! Убаци 5 мапа у мапцајцл! Ако неко оће дигра бошко буха мапе нека гласа и а у курац! Предлажем: Даст, и 2х2 и обичан, астек, инферно,нуке и асолт! Извињавам се ако сам неког увредио овим!
Mape koje ste VI tražili. Ali nema veze. Ulazim da vam promenim mapu.
EDIT:Imate 2 admina u igri i žalite se ovde...
Bože sveti...
Debil onaj jebe mi se za nik ili kako već. I nema sumnje. Nema šta da bude ko da sam tebi rekao, da sam želeo izgovorio bi ime, ovako je bilo dovoljno da se govno prepozna. Imaju 20+ dina svi i mali kurac izgleda pa misle da će da poraste ako se cituje. Nevera.
Niko ti nije kriv što ne znaš da igraš paćeniče glupi. Ko si ti da optužuješ nekog da l' ima ili nema, jebo te pas i ko ti dade dozvolu!!! lolo Ja U ŽIVOTU NISAM KORISTIO ČIT NITI ĆU, jer mi ne treba, posebno ne na ovakvom serveru, MOGU DA SE ZAKUNEM U KEVU a ti botino glupa iskompleksirana idi leči komplekse na drugom mestu!!!! HNJO HNJO HNJO
Mislim da je glupo da 4v4 igrate nuke ili tako neku veliku mapu. Najbolje je da se naprave dva mapcyc.
Prvi da bude:
iceworld
dust2x2
snow night
i nemam pojma afk 6killer
drugi da se napravi po izboru igrača
Jer definitivno, nikad nema npr 10v10 da bi se stavio nuke_rarea ili sl. Uvek je veća ludnica na malim mapama...
Više puta sam ih pitao da naprave mapcycle po svom izboru, nijednom se nisu složili oko ničega. Igraće ono što ima na serveru.
2х2 могу да играју нуке ако се договоре! НПР идемо само пољану или само рампу! А 4х4 у јебеном снову која је то игра јебем ли га! И само да напоменем да је фат мансион мапа за да је набијем на курац! Опет се извињавам аако сам неког уувредио!
Može i tako surovo da se odradi, kekeke.
Pazi, mapcyc koji se uglavnom sviđa. Po mom mišljenju je zanimljiv ...
de_inferno_2x2
naravno de_dust2x2
minidust2
fy_snow night
fy_snow orange za štekare
iceworld pod obavezno
ima neka mala nuke, samo što se ne sećam imena, a mrzi me da kopam po netu sada.
Stvarno ima kul malih mapa koje mogu da se đuskaju i kad je 3v3 i 2v2, a ne kad uleti npr. 5v5 ili 6v6... samo što neki ljudi ne cene tuđi trud, pa im sve uz kurac, da proste deca ova što čitaju....
Ма нек се игра шта год! Блејим на компу 10 сати дневно кад видим да се игра нека нормална мапа ко сад могу дуђем!
SERJODŽA JE ČITER
Fin bio kanter sad!
Nije nas bilo nesto puno, ali taman.
SUTRA BOLJSE OPA!
Jebe mi se za nick zakuni se u Stanu da nemaš cit?
Ja sam od onih što su igrali Kantera pre više od decenije. Nači kaki kurac nove mape kućice neke bobme se bacaju itd. To ič ne znam. Kad je otoič naišao astek jebao sam kurcem u dupe jako kantere, i to bez cita. Xnjo xnjo.
Jebe mi se za nick zakuni se u Stanu da nemaš cit?
Stane ti nemam čit! si zadovojan hnjo hnjo
Ne treba mene da kuneš šabančino, ne radi se o meni već o tebi. Xua xua. Probaj sad u Uđu. Axaxaxaxaa
Udje ti nemam čit!
Koji si ti pavijan jbt. Koliko imaš godina čoveče?
tri puta pet petnaJest i čet'ri devetnaJest plus dve polovine podeljeno sa dva minus četiri puta tri plus jedan
Koliko god da imaš, realno razmišljaš kao dvanestogodišnjak.