Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Кад ћемо?
Nije problem vreme, lagano bio pun server pre neki dan. Napišite svaki dan kad se igra ili da ima standardno svako veče npr u 11. Valjda će više da nas bude.
Па оно у 11 је ок вријеме, мислим да свима и одговара, мада што знам, капирам да није свако залудан и кући по читави дан и жељан да игра кантере :)
Ајде уђите да се окупимо у 23 и 18 минута :Д
Hahah danas izuzetak samo :D
Ocel neko. Sad bili samo ja i kile. Opra me muski
Što li te opra...?
Pa ne znam dal cituje. Ja pripisujem tome sto dugo nisam igrao, vec sam pisao na temi pa sam prilicno los sad. A kad se setim da smo hteli klan da pravimo sve mi dodje zao sto sam prestao da igram.
I jebem mu mater ako vec znate ko cituje, banjavajte i objavite. Kaza rade da ih ima 6, pa bolje da nas ima petoro na serveru a da igramo posteno nego 15 a da neko vara. A nije posteno ni da samo rmrmrmrt najebe ( sad bih reko lolo al posto to ne koristim neka bude smajli) smajli
Aj ulaziteee.
Ma ne kažem da je on čiter već da si ti bot XD
Suknu mi ga fino, mada nista nisi slagao.
Ma šprdamo se, koj vam je kurac? :D
Pre će biti da si bot hehe
Ja sam dobro igrao pre jedno 10 godina, sad se polako vraćam u formu. Jednom sam igrao na nekom serveru koji su napravili drugari od jednog mog kolege. Složio sam ih sve jednu partiju i oni me izbacili. Sutradan mi je rekao kolega da me je jedan od njih kao pratio i ustanovio da gledam kroz zidove hehehe, nisam mogao da verujem.
Promena u mapsajklu.
Smanjen broj mapa i izbačene HE, nož i ostale velike mape ostavljene samo male mape.
Administratorima ostavljene sve ostale mape na serveru kao i njihov amx_mapmenu.
Izbačena mapa aim_taliban iz mapsajkla zato što je Trošarincu rušila igru.
Restartovan server zbog eto tako jebi ga nismo ga skoro restartovali.
Sve ostalo kao što ste i navikli.
Mapsajkl sad ovako izgleda:
fy_snow
cs_estate
cs_italy2
de_aztec_0
aim_headshot
cs_fat_mansion
aim_sk_ak_m4
aim_map2
fy_iceworld
cs_assault
aim_faraon
Dal ne zna neko kako se zove mapa, u mraku se igra u nekom kao skladistu ili tako nesto i puno je drvenih pregrada. Dobra je mapa i brza, moze i za manje igraca.
http://servers.my-gs.info/share/maps/screens/2/gg_kipionet4.jpg
Ovo milose?
Jok. Ovo su drvene pregrade i cela mapa je u pregradama, ima i kao prozori kroz koje moze se prelazi na pregradama a jos je veci mrak na mapi.
Nije toliko ni bitno, davno sam je igrao nego mislim da bi se svidela ljudima jer je jednostavna, brza i dobro uradjena i plus je prilicno mracna.