Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Šta je slabo ide matematika a?? AHAHAHAHAHA JEBEM TI ŽENO MAIKU HNJOOOOOOOOOOO
Sine imaš godina koliki ja imam kurac izraženo u santimetrima, ali to je nebitno. I dalje si debil sabirao ja el jok. I da, kad napišeš xnjo sa više slova o hvataš direktno Boga za kurac. To je do jaja.
шта кажеш боксере, да дечко иде на малу матуру ускоро а?
Neka mapcycle-a takav kakav je, samo admini malo da se angazuju i nece biti problema. Kad smo vec kod angazovanja imam opravdan izostanak :D
Bože moj. Pokrivam te ja.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/1236436_658910040800885_1576086270_n.jpg
Aj neko digramo.
Кад би мене неко одрао 21:0 ја би избрисао кантер и никад више неби ни помислио да играм!
Serjožo samo da znaš, dok si bio afk roknuo sam te awp-om u muda! :D
Položih ispit, sad mogu da igram ko čovek. U kolko sati je okupljanje večeras?
Не ложи се хахах :)
Sta sad nedelja i nikom se neigra cs?
Igra se meni. Aj organizujte se.
Неко распооложан, ја сам тамо!
Sad slušam Dejvida Bouvija, jebiga sad....
Ajde upadajte šta je ovo.
Што избегасте пичке?
Šta da igramo nas trojica? Bar da nas je 6-7 ko pre neko veče da bude zezanje ovako ništa.
6-7 >> 16-17 pre 4,5 dana.
AL SAMO TAD I KO ZNA KAD !
jebiga otkad je rade uveo novi režim za čitere dosta ih se povuklo, ispada da je 90 posto čitera, a ovi što se nisu povukli su sigurni u svoje čiterske sposobnosti
kad se okupljate 11 sati dvoje na serveru