Vukajlija Counter Strike 2013

1. Zašto sam ja banovan koje pičke materine?

2. LuciaCemetery Player "Kile" hitted the bot "209"

objasni.

3. štae to rade prvi put čujem za to

4. To znači da si ubio bota kojeg možeš da vidiš samo sa wallhackom.
    Plugin je ubačen još juče. Izjasni se.

http://forums.alliedmods.net/showpost.php?p=877693&postcount=68

You won't see the bots without wallhack but when someone hits one it will be shown on your chat. (By the way, and responding to myself above: the light fix is trivial)

http://imageshack.us/a/img268/2975/dedust20269.jpg

5. Nemam ja pojma šta ti pričaš.. Nikakve ja botove nisam video.. hehe ne mogu da verujem šta pričaš..

6. Ја заборавио да Луција шета мапама, јебем ли га, а има геј име :)

7. ubacio si botove na server?

8. Ako za Miloša-88 kažeš da je bot, onda ok :))

9. Ja isto ne verujem šta pričam. Ostaješ tu gde jesi.
    Ćao zdravo.

10. То је бот који сам шета мапама и теби се чини да је играч само је проблем у томе што га не види нико осим онога ко има WH нити га ико може убит', дакле... :)

11. Radoje Cincar
    ubacio si botove na server?

Da i lutaju oni tako i samo ti iskoče ili ovako čuče u jednom mestu, a vidi ih samo onaj sa WH.

12. Радијација, ајде на пвт дођи одма

13. Kakav bre wh, ja ni ne znam šta je to a kamoli kako se uključuje.. Koji vam je bre?!

14. da li je moguce da ga je slucajno ubio? mada sumnjao sam da imas kile jebiga

15. Daj nemojte me zajebavati bre

16. Ja jedino što sam kucao u konzolu je votemap kad mi neko traži

17. Şledeće nagradno putovanje ide Semiru.

LuciaCemetery Player "SemirGerkhan" hitted the bot "87"

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.