Vukajlija Counter Strike 2013

1. Semir Gerkhan
    Kile3386

Ulazite na server obojica. Odma.

2. Има грешка, сад ме кузман убио и ја сам био бот 115.
    Не играм вала нешто, али нисам такав бот, НИСАМ!

3. Радијацијо, колико сам ја схватио, то ти избаци на чету сваки пут кад неко погоди неког од тих ботова. Е сад, није уопште немогуће да је неко пуцао на неког ко је био у својој бази и том приликом случајно погодио бота, тако да тај систем и није поуздан.

4. Dobro, ajde. Neka bude.

Obojica vraćena na server. Tj. odbanovana. Dodajem liniju da vata print.

5. Nisam jedini bot na serveru, sad mogu dumrem. Nego jel moze slucajno dasubije bot taj nepostojeci?

6. I dalje ne mogu da uđem.

7. Ne može da se uđe, a i moram u 5 da ustanem. Ja još jednom kažem da u životu nisam koristio nikakav čit a ni ne znam kako se to uključuje. A vi ako hoćete verujte ako nećete ne morate, baš me briga..
    Miloše, šalio sam se za to da si bot, to si ti sam prvi rekao..A to što sam napisao je istina..

8. Može. Sve sad može.
    Vas dvojica upadajte.

9. Ma i moje je bilo zajebancija zato i izbrisah post da se ne uvredis i pomislis da sam ozbiljan. A to dal koristis ili ne, tvoja stvar mada bi bilo funjarski.

10. verovatno je moguce da dok nekoga pucas bobt se nadje iza njega jebiga i ubijes i bota, zato uzme se ss istovremeno kad ubijes bota i kul smo

11. Do jaja veceras bilo.
    Al ajd sutra vise.

SUTRA KANTER 23H

12. Ауу куцате шифре :)

13. AJDE NEKO DA PROMENI MAPU

14. hahahhha dobra ovo fora sa botovima
    jesam lija jednog upucao do sada?
    ako se ovo slučajno može desiti desiće se i drugim igračima jednom na koje se ne sumnja.

15. aj udji samo na server i ukucaj vote map 12

16. Zanimljivo je da se pucanje botova dešava onim igračima na koje se odavno sumnja da imaju nešto :D

Sad će još trojica izletiti.

17. A jel moze neko da mi objasni kakvo pucanje botova ukratko?

18. Toliko me nervirate da sa posla moram da pišem. :-)
    Jebali vas botovi više. Nikakve botove nisam video niti sam prolazio kroz jebene zidove.
    Šifre sam koristio samo kad sam igrao GTA. Za kanter ni ne znam da ima čitova. Mante me..

19. ako ste posisali pricu da su slucajno ubili botove koji se nalaze u teksturi onda ste glupi ko kurac, ako sam dobro shvatio

20. mislim da je taj plagin pouzdaniji na velikim mapama, ako taj bot trči na nekoj aim mapi gde se non stop čak i nasumično rafališe naravno da će biti pogođen :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.