Mene samo zanima kakvo zadovoljstvo dobijaš time što ubiješ nekog koristeći šifre? Pa jebemmumater, je l' ti ništa ne ide u životu pa se osećaš moćno kad imam skor 4/10 i ti me ubiješ pre nego što te i vidim? Je l' ti se digne?
08.10.2013. 01:37 - Ping igraca iz Srbije na svim serverima NOVA PORUKA
Veceras se desilo nesto, nismo sigurni da li u srbiji celoj ili samo sa SBB ali nesto im je puklo i sada je ping za +50 veci na svim serverima.
To nije problem do nas i nemojte pisati tikete za ping vec cemo cekati da se to resi tamo gde je problem ;)
EDIT:Evo još jedna.
07.10.2013. 14:45 - DDOS
Od jutros smo imali nekoliko kracih napada, pa se desava da nekima van Srbije i zemalja koje ne idu preko SOX linka laguje. Nadamo se da ce se uskoro stabilizovati.
Idemoooo, Sale surovi admin, kekeke :) čim ti neko bude afk duže od deset sekundi, odma' ban na 30 minuta, reason lađenje, zna se ko je večeras admin :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ma znači preofiran je lik, znači 3 runde zaredom drži nišan na liku kroz zid i trči da mu s leđa dođe, što je previše previše je
Molim lepo.
sve kontam da varaju ajde, ali da toliko negiraju nije mi jasno koga foliraju lik je toliko izvaljeno varao da je to sramota za kreatore vol haka
опа још један уфаћен!
Mene samo zanima kakvo zadovoljstvo dobijaš time što ubiješ nekog koristeći šifre? Pa jebemmumater, je l' ti ništa ne ide u životu pa se osećaš moćno kad imam skor 4/10 i ti me ubiješ pre nego što te i vidim? Je l' ti se digne?
Киле ПИЧКО!
Je l' će igraa nekoooo breeeeee?
ајде!
ае улазите јебо вас азем власи!
Nova poruka od KGB hostinga
Veceras se desilo nesto, nismo sigurni da li u srbiji celoj ili samo sa SBB ali nesto im je puklo i sada je ping za +50 veci na svim serverima.
To nije problem do nas i nemojte pisati tikete za ping vec cemo cekati da se to resi tamo gde je problem ;)
EDIT:Evo još jedna.
Od jutros smo imali nekoliko kracih napada, pa se desava da nekima van Srbije i zemalja koje ne idu preko SOX linka laguje. Nadamo se da ce se uskoro stabilizovati.
опа још један уфаћен!
pre 2 sata
Киле ПИЧКО!
pre 2 sata
Само ћу се насмијати...
A ja dodati ulje na vatru.
http://www.dodaj.rs/f/2l/Pq/2kZZWP6i/4/123.jpg
Кад смо већ кренули е'о и ја да кажем да некако чудно поналази људе кроз зидове и да му је нишан такође чудно фиксиран и гађа 90% у главу...
Kome to?
Еееееееееееееееееее, да ти је знати :Д
ULAZITE!
I da, ako neko dobije 3 slaya na jednoj mapi, dobija i kick.
Idemoooo, Sale surovi admin, kekeke :) čim ti neko bude afk duže od deset sekundi, odma' ban na 30 minuta, reason lađenje, zna se ko je večeras admin :)
I da, ako neko dobije 3 slaya na jednoj mapi, dobija i kick.
ne razumem, kakav sad kick? Šta greška u Slay addonu?
Rade, slay covece :)
Da ga ajd kazemo ubijes za tu rundu :)
Kick je da ga izbacis sa servera.