Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja ni prvi put nisam video nikakve nevidljive botove ni lucie ni pičke matere, a kamoli drugi put. Koji je vama kurac?
Ovako verovatno karaju i Šešelja u Hagu..
Kile nema potrebe da se natežemo, meni pričaš da si čist. ok. Sačekaćemo onog ko te je banovao neka on iznese svoju priču i ako nema dokaza nego samo rekla-kazala vratiću te na server.
Zbog toga i imam pun kurac admina zato što ne mogu da pratim svakog igrača ponaosob.
Kakvi bre dokazi hehehe, da nije smešno bilo bi žalosno, evo dokaza
Igrali smo jebeni snow, pa tamo je zid do zida leptejebo, i veličina mape ko moja soba. Ne želim više da se raspravljam sa vama. Ja sam svoje rekao.
I još jednom da napišem, ne vraćajte me na server, jer kakva sam budala, ponovo ću ući da igram sa ludacima i luciama..
Ja ti nudim rešenje a ti kako hoćeš. Ako nema konkretnih dokaza vratićemo te.
nat responding mi je cepajte vi udjem kad prodje
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201310/641644/cs-tim.jpg
SWY MY KOI SM0 CXYTERY!
Ja i dalje ne vjerujem da čitujete na jebenom serveru Vukajlije :D
Ja i dalje ne vjerujem da čitujete na jebenom serveru Vukajlije :D
He he... :D
Od danas svako banovanje mora biti pokrpljeno nekim dokazom, ako dokaza nema dotični banovani se vraća na server.
Admini imaju pravo da banuju i traže SS od igrača ako sumnjaju na bilo šta.
Neko će vam već objasniti gde se nalaze ti SS-ovi i imaćete rok 10 minuta da ih postavite, ako ne postavite SS smatraće se da muljate i ostaćete banovani. A ako budete bili čisti ja ću vam se lično izvinuti.
samo rokni amx_ss (NICK) dva tri puta i nemoras banovati nikog! Postavi lepo ss na ovu temu ako ima neki cit na ssu banujes ga i cao! A i ne moras ako je bilde nek ulazi i dalje!
Ja ne banujem nikog, zato imam šurnaest admina.
U tome i jeste problem. Banuju kako se kome digne bez ikakvog razloga i dokaza. A i to što napišu kao dokaz, smešnije je od njihovog igranja kantera.
Nosite se u kurac sad malo, kukali ste da ih nema dovoljno. Sad ih ima taman kolko treba.
A ovo je najsmešnije
-rnrt-rain
-Kile3386
I ja kažem.
Kile, nemoj da sereš majke ti, kanter igram jedno 7 godina sa prekidima i znam prepoznati jebeni wh, to što sereš okači mačku o rep vidimo kako tvoja riječ ima težinu samim tim što si šurnaest puta napisao da se više nećeš vraćati na temu, a što se dokaza tiče ja ih nemam, a Radijator ako hoće neka ti skine ban, šište mi jajca ja sam samo uradio ono u šta sam bio siguran, ako se ljudima igra sa čiterima što odma ne kažete, a ti radijatore slobodno mi skini admina, jer kad god vidim ovog Kileta popiće bananu od mene
C. ne skidam ja ništa.
mogu li dobiti šifru serveraaaaa
Napravili ste cirkus od običnog kantera. Admini mogu da se ljute ali Kile jeste u pravu. Dva banova, prvi sa veoma labavim dokazom i drugi apsolutno bez. Oba banova vam se zasnivaju na tome da je neko kroz zid nišanom sve vreme pratio nekoga a ni jedan video da to sve potvrdi.
+1
http://www.youtube.com/watch?v=4CE2AsYluAQ
Jodžo koj racku? Ovo je samo tako no recoil. Ali to govno je i inače dozvoljeno po serverima, pa ono ako je tebi interesanto ti igraj tako.
Preko čega snimate ovo u igri?
E moj Anarchystu, priznajem da sam budala što sam se vraćao na temu da čitam vaše gluposti. A ti možeš još 107 godina da igraš, opet nečeš naučiti niti da igraš niti da prepoznaješ čitere. Neko ubije tri puta za redom igrača i ti prepoznaš da on ima taj wh.
ali imaš tu moć da ih prepoznaš hehe
Ovo je treći put da pišem da mi ne skidate ban jer neću da igram sa vama super-ljudima koji imate moć da prepoznajete wh na mapi snow. Nemam ja nameru da se sad tu kao nešto svađam sa tobom, baš me briga, sad je ovo postalo smešno..
Evo i jedan smajli za kraj :)