Vukajlija Counter Strike 2013

1. http://www.youtube.com/watch?v=8LgB7aUYslA&feature=youtu.be
    Evo još jedna primer no recoila, imam posle i jebe mi se za nicka okačiću moram do dgra sad, ja bih za ovo davao bananu a vi kako hoćete

2. A bitno da sam ja banovan bez ikakvih dokaza.. Al zabole me tuki za ban, više me nervira onaj stub srama.
    Ja kad sam ulazio da igram, ulazio sam da ubijem vreme i da se zajebavamo. Nisam ni pomišljao na to dal neko vara ili ne. Već je jednom neko napisao da ako im je zabavno igrati sa čitovima neka igraju, njihov problem. Ako već sumnjate na nekog da vara, pređete lepo u njegov tim da ne može da vas ubija i ćao zdravo. Kako vas ne mrzi da snimate ove klipove? Pa ne igra se kanter za pare, nego iz zajebancije..
    Stvarno ne znam zašto sam opet ulazio na ovu temu :)))))

3. Jel si ti debil? Da se ja upravljam prema citerima?? Da se nosite malo u tri lepe pičke materine citerske ko god da ima cit. Usta vas jebem komplexaška. Sam si sad priznao ne treba dokaz. Neverujem kakvih glava ima.

4. Jebote, ispade da je od deset najboljih igrača bar pet imalo čit. Kakve ste cavulje, neverica.

5. 9 od jebenih 10. Pičke.

6. Brate glupo je da je dozvoljeno no recoil jer koji kurac onda da igras sa nekim kad je u ogromnoj prednosti. Od deset put ima 8 put da te ubije sa tim sranjem. Ja bih zabranio jer to nije znanje nego klasicno varanje.

7. Brate glupo je da je dozvoljeno no recoil jer koji kurac onda da igras sa nekim kad je u ogromnoj prednosti. Od deset put ima 8 put da te ubije sa tim sranjem. Ja bih zabranio jer to nije znanje nego klasicno varanje.

8. Brate glupo je da je dozvoljeno no recoil jer koji kurac onda da igras sa nekim kad je u ogromnoj prednosti. Od deset put ima 8 put da te ubije sa tim sranjem. Ja bih zabranio jer to nije znanje nego klasicno varanje.

9. Jednom smo ostali na mapi (mislim da se zove italy) samo Serjodža i ja. Od 15 partija mislim da mi je jedno 8-9 puta došao s leđa i ubio me. Ja ga ubio samo jedno 2-3 puta. I šta sad? Jesam trebao odmah da trčim na forum da napišem da je on čiter i da gleda kroz zidove? Ili da sam admin pa da ga odmah banujem? Boli me tuki. Ne mislite da hoću da kažem da Jodža vara, tako se potrefilo, verovatno je bilo slučajno. Moj stil igre mu je to olakšao jer trčim napred ko partizan kroz šumu. :)

10. Botine, ne zna kad puca rafalno da obara nišan na dole nego mu treba ovo. Koliko ljudi je ovde istripovano da je za neverovati. Ban za ovo ili da svi ubacimo. Kako li Bojan igra bez ovoga kad ga sinoć ubijam 5 puta za redom 1 na 1. Pre nego što mu se prikenjalo.

11. Jodža je tek pička. Svi znaju da ima, al vozi Lupa pa ga sažaljevaju za ban.

12. To si ti rekao, ja kažem da je bilo slučajno. :)

13. Brišu se SVI skorovi, sve što ste ispucali/pobili/zaklali više neće da postoji ni u kakvom obliku!
    Ni na sajtu gametracker.rs ni na sajtu gametracker.com. Server se briše sa oba sajta tako da se više NIKAD i NIKAKAV skor neće beležiti od sad pa do 27. Oktobra kad nam ističe server.
    A vi gospodo ako su vam brojevi toliko bitni izvolite. Uključujte i norecoil i WH i šta već hoćete vaš skor se NEĆE BELEŽITI VIŠE!!!

Administratori i dalje imaju pravo banova, a ja sam svoje rekao što se tiče beleženja ubistava. Doviđenja prijatno.

Aha, štaćte sad?

14. Pišaj po skorovima Rajko. Kile dabome da sam ja rekao. Ima jači cit od tvog, dobio te i ćao zdaravo.

15. Server ne postoji više ni na jednom trakeru.
    Više NIKO ne može ni da beleži vaše skorove na serveru ni da lupa recke kolko ste šta ubili. A sad idite i koristite no recoil kolko vam volja.

16. Radijacijo aj leba ti obriši me sa onog stuba srama, sad kad gledam ovo i čitam, vidim da sam bio jedan od poštenijih koji je igrao na ovom serveru leptejebo hehehe..
    Ban neka ostane.. Unapred fala!

17. Pišaj po skorovima Rajko. Kile dabome da sam ja rekao. Ima jači cit od tvog, dobio te i ćao zdaravo.

Može da gleda kroz dva zida a ja smo kroz onaj gde nema izolacija :))

18. Ne briši. I sve ih ubaci tamo. Ima da prekopiram sva imena na profilu da mi stoje.

19. Сви који мислите да читујем можете да се сагнете и да кажете ООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.