Nego rade jel možeš samo da prijaviš na gametraker bez ikakvog rejtinga i kuraca samo da se vidi ko je online.Meni bilo zgodno pogledam na linku nisam morao da palim igru.
dusan1001
Nego rade jel možeš samo da prijaviš na gametraker bez ikakvog rejtinga i kuraca samo da se vidi ko je online.Meni bilo zgodno pogledam na linku nisam morao da palim igru.
plus to što bojan kaže da je smao skinuo cs sa linka koji je rade dao i ništa nije dodavao, znači nikakav config ništa, oš da kažeš da je tako programiran kanter svima ?
Ma boli me kita, od sad ću banovati koga vidim makar bio Isus lično :D
Budite kurve pa čitujte na ovom serveru, isto ko da varaš braću rođenu :D
И ако је неко расположан може дуђе да га одерем и толко!
Mogu da te stavim na kurac pa se deri sam?
Pitamo kaizena da svima koji čituju doda u nadimak vejvrajder pošto je ko što neko reče čitovanje na ovom serveru ekvivalentno kupovanju pluseva lolo
Бањавај цокуло ал обавезно сс или демо! иначе овако нема смисла улазити у расправу на форуму без адекватног доказа!
Kakav snimak no recoila sa 3 metra? xD
Za to naravno. Videću šta mogu da uradim.
EDIT:Sređeno Dule.
Бањавај цокуло ал обавезно сс или демо! иначе овако нема смисла улазити у расправу на форуму без адекватног доказа!
Немам потребе то да радим али добићеш демо, није никакав проблем :)
Cokulo, ti nemaš super moći da provališ kad neko vara kao neke tvoje kolege?
Jodža ima čit. Preskače zidove i skače po plafonu. Banujte ga na neodređeno vreme.
Edit: Zaebavam se. :P
значи планираш ме, ако ако само не признајем ништа без доказа!
Ja ću te banovati sa posvetom, čitov'o il ne čitov'o :D
Jel ovo do promjene vremena pa ste svi nešto nabrijani i spremni za fajt?
Aj se opustite malo, koj vam je više kurac....
Ајде уђи скочко не сери!
Video bih tebe da si na mom mestu.
Neću, nemam čit :D
skočko ništa lično ali slepac si ako ne vidiš da je ovo no recoil, jednom rečju slepac
plus to što bojan kaže da je smao skinuo cs sa linka koji je rade dao i ništa nije dodavao, znači nikakav config ništa, oš da kažeš da je tako programiran kanter svima ?
šta je recoil
To je ono šta ti nakače da imaš kad dva puta za redom ubiješ admina. :)
Imaš odgovor na nekoj od prethodnih strana. Ja isto pitao.