Vukajlija Counter Strike 2013

1. Оћу ја за 10-15 минута

2. e sad ja ne mogu :) banem kasnije lolo

3. Problem ovog servera generalno nisu čiteri nego prozivanje, koje ima da ga i ugasi na kraju. Vi bi da igrate i da se zezate a nikad da ne poginete. Ljudi svakog ko igra bolje od njih odma prozivaju da ima čit, ne pada nikom na pamet da će uvek neko bolje da igra od njih. Ja mislim da su do sad skoro svi prozvani bar po jednom, a najjače mi je bilo kad je neko u sred igre prozvao larry-ja da ima wh. Dal ste realni?

Predlažem da se javno prozivanje kažnjava kao i na svim ostalim serverima gag/kick. Imate jebeni admin say i tamo pišite šta volite, zbog tog prozivanja ovde ima ukupno 10 strana korisnog sadržaja i zezanja a ostalih 40 samo rasprava.

edit: Okčite snimak i mog rafala u zid pošto ste me već terali da pucam ko nezdrav sa ostalima, da vidimo imam li no recoil?

4. Gasi čit, dečko!

5. Ај ако ће да игра неко нека улази

6. Ајте, четворо нас је

7. nema niko no recoil samo cepajte

8. fs_Milos

Problem ovog servera generalno nisu čiteri nego prozivanje, koje ima da ga i ugasi na kraju. Vi bi da igrate i da se zezate a nikad da ne poginete. Ljudi svakog ko igra bolje od njih odma prozivaju da ima čit, ne pada nikom na pamet da će uvek neko bolje da igra od njih. Ja mislim da su do sad skoro svi prozvani bar po jednom, a najjače mi je bilo kad je neko u sred igre prozvao larry-ja da ima wh. Dal ste realni?

Predlažem da se javno prozivanje kažnjava kao i na svim ostalim serverima gag/kick. Imate jebeni admin say i tamo pišite šta volite, zbog tog prozivanja ovde ima ukupno 10 strana korisnog sadržaja i zezanja a ostalih 40 samo rasprava.

Za sve si u pravu Miloše. Jesi li video šta su meni uradili? Ne znam dal si sve pročitao, ima na zadnjih nekoliko strana. Nema nikakvih dokaza za mene, a i ne može da ih bude jer nikad nisam koristio ono za šta su me optužili. Za neke stvari ne bi ni znao da nisam posetio ovu temu.

9. gdje se u opcijama smanjuje samnjuje rasipanje municije o kom svi pričaju

10. Oće neko za 10 minuta ?

11. treba nam jedan za kanter

12. Оћемо ли ноћас, да одморим мало? :Д

13. Evo da se i ja upišem.

14. ajmo kanterat oko pola 11?

15. ajde sada neko, tada idem spavati

16. Ајте, прошло је 11

17. Ео за пар минута упадам ја

18. Oćel ko dopletemo canter strikea?

19. Ulazi pacove. Saću i ja, ovi su već tamo, igraju.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.