Ne sjecam se, Predrazinjo, to je bilo mnogo prije nego sto sam se ja rodio. Mada kako vozimo kroz kruzne ne bi bilo zgorega da se na svakom postavi displej sa pravilima.
Ne znam za tebe ali meni je ovaj Barni nesto prirasta za srce
Jes, nekako je veseo i druželjubiv momak. Skroz je drukčiji od ovih što u 7 ujutru kupuju mlijeko i burek, pa sjedaju u autobus i pravac katastar.
To im je valjda krajnji domet.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Боме вам га шукњава Грањка.
ti mi reci đe da stojim hahahahahhaha
https://www.youtube.com/watch?v=ncvjN34RAXE
To je među prve u Jugoslaviju bio. Zato samo i mi Nikšićani znamo da vozimo kroz njega.
Ne sjecam se, Predrazinjo, to je bilo mnogo prije nego sto sam se ja rodio. Mada kako vozimo kroz kruzne ne bi bilo zgorega da se na svakom postavi displej sa pravilima.
Zakon jaceg jbg. Zato dominiram, kada vozis X6 ti si kao hajduk na drumu.
Đe si, Barone, kako u otadžbini?
Kako se okupe ova raseljena lica cim se pocne neka prica :)
E nije bogumi. Dok sam vozio dvojku svi su mi se sklanjali, a sad...
Vele "vozi tranju, garant mu nije žao da me spuca".
To je već zakon luđeg :)
To jer ih društvo u Srbiju ne prihvata, pa dolaze kod nas, koji smo vazda raspoloženi za razgovor uz društvo, piće i gusle.
Ne znam za tebe ali meni je ovaj Barni nesto prirasta za srce
A đe, zamisli tako ti jači i neka tranja ti se ne pomakne i odvališ je novim kolima.
Mora se bit oprezan.
Једе ми се боодванска кремпита.
Их да је среће па да се сва расељена пица покупе и оду кући. Код вас у ЦГ. И ми да добијемо земљу еколошку :)
Jes, nekako je veseo i druželjubiv momak. Skroz je drukčiji od ovih što u 7 ujutru kupuju mlijeko i burek, pa sjedaju u autobus i pravac katastar.
To im je valjda krajnji domet.
Završi li se konačno? Da odem malo do PG.
Bolje śedi doma za sad. Oko 11 - 12 ću do grada pa ću ti javit je li bezbjedno.
Волим што смо сви скупа добри другари међу којима често падне нека пошалица :)
Da xD
Ja mislio da izadjem do grada veceras, sreca pa se na vrijeme predomislih. Potpuno zaboravio na proteste.