Dobro jutro, Crna Goro!

1. GTD, paninaro, jel istina kad je uradjen prvi kružni tok u Nikšiću, da je išlo obaveštenje na televiziji koja su pravila u kružnom toku, ko ima prednost, kako se vozi i te fore?

Ovo me ne bi čudilo pošto su tek prije koju godinu počeli poštovati pješački prelaz pa ti sad ponekad i stanu da pređeš ulicu.

2. Ada, pješačke su crtali zbog ovih što polažu.

3. Ne berite brige, rekao sam im da otvore džade!
    Ovih dana će sig.

4. Je li moguce ovo da ruse mila, sto ce biti ovo ljudi moji

5. Lazu. Vec su malo popustili, vidjecemo.

6. Pi, izgubi Sutjeska.

Što je ovo bilo u PG, jesam li što propuštio?

7. Докле год Мило буде био верни Јуда, неће нико моћи да га сруши. Ако ми са оволико много становника и толико образованих људи не можемо да срушимо Ацу, како ће чувари коза и шверцери било шта да ураде човеку који има приватну државу?

8. Извини ГТД, знам да боли, али то су чињенице.

9. E blago državi u kojoj katastarski službenici što imaju 300 eura platu umišljaju da su "obrazovani" sloj čovječanstva.
    Ovaj bi iz Srbije daljinskim da ruši Mila. Nemoj zajebavat.

10. Dilane, šprdali su vam se ovi Podgoričani oko zagađenja, vidi ih đe su sad xaxaxa

11. Podgoričani gowna najveća

12. A znaju se svakom narugat.

13. Поздрав, Доже.

14. Јбг, ГТД ако имаш факс ипак си део образованог човечанства.

Него, дај, што бих ја рушио Мила? Јесам ли ја комунална служба за фекалије? Заобиђи ме, аветињо. Само коментаришем, јер волим Црну Гору.

15. Tuzanin > Podgoričanin

16. E propalo se kad obrazovan čovjek jedino umije o Milu ili Vučiću da priča. Poserem ti se po sred takvog obrazovanja.

17. E ja nisam znao da su se Andro i Danilovic razisli, mislio sam da su blizanci. Ne moze covjek vise ni na koga da se osloni.

18. Riješio Andro da uvede malo promjena u svoj život.

19. Vranj>Tuzi>Vladne>Pg>Zeta...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.