Dobro jutro, Crna Goro!

1. http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/115443#

vrh auto,ide ka zmaj,nije izlazio u vijesti i dan,redovno opran i usisavan,auto se vodi na zenu moga druga,svaki dogovor moze,servisirao sam ga sam jer ne vjerujem u majstore tacno prije mjesec dana,preko rupe se cuje jedan trap dizo sam ga na dizalicu i s

2. Smarku fali jedan negativan glas da padne na 26. mjesto :O

3. Odo da ga lajkujem lolo
    Zezam se.

Veliki i teški ljudi, nemojte prećerivati sa trčanjem ako se ne morete zaustaviti.

4. ЂЕСТЕ ЂЕСТЕЕЕЕЕЕ ОООО СОКОЛИИИИИИИИИ

5. mrš drogošu, ne pogani nam temu.

6. ЈЕС ВАЛА СВЕ СУ УПРАВУ ЈЕС ВАЛА! ОДО

7. Srećan put. Čuvaj mi se.

8. Dobar ovaj Poleksić...

9. Добро јутро Дурмиторе!

10. ideši stvarno jebem te usta?

11. -Šta reče da si završio?
    -Ekonomiju.
    -Koliki ti je prosjek bio?
    -9.8
    -Bravo ti ga. Koliko reče da su ti ovi krastavci?

12. xexexexexe. dobar.

13. Obilazi direktor radnike:
    Kolko možeš stolova da napraviš za radno vrijeme?
    - 2.
    Samo 2? Sramota. Ja mogu 10.
    - Pa naravno kad ste Vi stolar, a ja diplomirani ekonomista.

kekeke

14. Zamisli neko radi 10 sati u našoj bajnoj državi...

15. Gospodo draga idite do vraga

Nijesam živ što neću prokomentarisat sramotan defile koji će se desit u neđelju našim ulicama. Parada stida i srama će se održat bez obzira što joj se protivi velika većina naših sugrađana, i ostalih građana Crne Gore.
    Zašto?
    Došli smo u situaciju kad manjina maltretira većinu, jer je manjina zaštićena, ali su mnogo osilili, i bojim se da će neko nedužan da strada. Svi dobro znamo da se takav čin ne može organizovat bez blagorečeno nereda i manjih sukoba, ali se plašim da se ne prolije nevina krv, a to je ono što nam najmanje treba.
    Mi, što ne krademo, ne pljačkamo, ne otimamo, ne lomimo, ne razbijamo, ne švercujemo, ne dilujemo, ne petljamo, ne zlostavljamo i ne maltretiramo bilo koga, a pritom niđe ili neđe radimo za neku platu koju smo uglavnom kreditno zadužili, a koja je i bez kredita mnogo manja od potrošačke korpe, smo ogorčeni na stanje u kom se nalazimo. Kad nam se već nameću evropske cijene, evropski zakoni i običaji, e onda je fer da imamo evropsku i kulturu i standard, ali mi to na našu žalost i tugu nemamo. Kad bi to imali narod bi bio zadovoljan, baš bi nas bilo briga za bilo kakvo paradiranje - svako svoj posa.
    Ovako, i pored svih boleština koje svakodnevno gledamo ulicama grada, počev od saobraćajne nekulture pa nadalje, meni će u neđelju bit oduzeta sloboda kretanja mojim gradom, mojim ulicama koje najviše volim, zbog grupice seksualno izopačenih koji su vidjeli da je danas unosno bit poremećen, i to maksimalno iskorišćavaju.
    Mi smo krivi što smo to dozvolili, priča o evropi je za malu djecu, mi nikad nećemo uć u evropu, i sa tom temom se samo skreće pažnja sa problema koji su svuda oko nas, prolazi vrijeme, mi samo idemo unazad, stranputicom, u ponor, ambis. Država nam je prsla na sve strane, narod je totalno obolio, a divim se nama, šačici jada, što je kolko tolko ostala u pamet, i pored svih nedaća ne pravimo nikakve gluposti nakon kojih bi se stiđeli ili kajali.
    Da završim priču: Svi znamo ko su pederi kod nas, niko ih prstom ne dira kad se sretnemo po gradu i sl. ali zbog sveopšte situacije i tradicije našeg naroda je i više nego iritantno organizovat bolestan skup koji prirodno budi bijes i gnijev kod ljudi koji gaje ljubav prema suprotnom polu, porodici i zdravom napretku društva.
    Laku noć.

Preuzeto. Svaka mu je ka Njegoševa.

16. Што нико не коментарише утакмицу која је одиграна прије 2 дана? Зар ће један мали пораз да вас ућутка? Свашта.

17. Jes brate, borio se Rudar. Šteta što izgubi...

18. E jes šteta za Rudar, a baš im bio dobar tim.

Kako ih nije sramota organizovati gej parade. Samo kad pogledaš one nakaze dođe ti da povratiš.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.