Dobro jutro, Crna Goro!

1. Što ima veze. Nek ljudi malo protegnu noge. Kao da nam može bit gore što će Cimbina guzica prodefilovati preko Blažova mosta.

2. Kako ne može? Zasmrdi čitav grad od njih.

3. Ja sam nedje skoro sjedio u lokalu, sto do stola sa onim pederom sto je zamijenio Cimbu. Nista osjetio nisam. Majke mi.

4. Mora da si bio prelađen pa ti pun nos. Ili ponestalo seljačkih parfema po buvljacima.

5. Jel imaju i rogove? Jedu li malu djecu?

6. Neko meso jedase onaj gej. Od koje je zivotinje ne bih ti znao reci. Mozda je bas pojeo malo dijete na moje oci, sunce ti jebem.
    Jesam li ja sad peder? Posto sam vidio pedera na ulici.

7. Ja sam cula da je to zarazno. Pogledom se prenosi...

8. Stavi stiropor na WC šolju i triput vikni "Tarzane jebem ti mater ludu" i nećeš biti.

9. Ima li iđe kamenja u Podgoricu? One u Budvu su gađali šišarkama, pa je bilo smiješno.

10. nemoj da brineš, Valdemare, tebi neće dlaka sa glave faliti.

11. Jedan dobio frakturu lobanje kad su ga šišarkom sastavili.

12. Nema kamenja. Dakle sigurni smo. Pederi nas nemaju cime gadjati. Mamu im njihovu, huligansku.

13. GTD, kolko otprilike treba vremena od NK do Žabljaka novim putem, pežoom 206, normalne vožnje?

14. Sa pezoom 206, mozes komotno da se uvuces na paradu, kad smo vec kod nje. Hehe

15. Ne znam, možda sat ipo. Ko brže ćera može i prije. Svrati neđe da jedeš.

16. Dvestašestica je mali štediša, idealan za novopečene vozače.
    Bolje svejedno, no ka ti autobusom kekekekekekek

17. Ne znam, možda sat ipo. Ko brže ćera može i prije. Svrati neđe da jedeš.

Aha, nači od PG ukupno oko 2 ipo sata. Tako sam i mislio, fala, živ bio.

18. Ja nekad idem preko Provalija i naBanske kuće, jer nema policije. Kad su mi uzeli vozačku sam baš iša' za Žabljak.
    Vraća' sam se preko Trse. Nemoj bez potrebe ići preko Provalija ili preko Trse, usko je. Najgore se u Plužine spuštit'.

19. gle ovo: NK-Jasenovo Polje-Prevoj Vojnik-Šavnik-Novi tunel-Žabljak.
    Ta trasa me interesuje

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.