U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Мене је сора' сузавац, исплака' сам се фино
Meni dolazio čovjek da pogleda kola, pa nijesam moga' da idem.
Боље што ниси, никакве користи...
Ma kako nikakve koristi. Oni brkove da stavljaju, mamu im jebem. Napravljen haos u Podgorici, šta bi tek bilo da nas je bilo više. Da je u Nikšiću dočeka' bi ih uz ćuskije.
Onaj Cimbaljević pobjega' u Kanadu i ostavio ove čobane da na njih prstom po Podgorici pokazuju.
Još bi trebalo da one iz javnih kuća gole izađu i šetaju i deru se "Ponosna Crna Goro". Ovo prvo ne bi bilo loše lolo
Nikakvi ste huligani. Ako koga treba biti, treba miliciju. A ono kurac, bježe braća kolko ih noge nose. I nemoj neko da mi kaže, oni su zaštićeni imaju pendreke, zaleti se ti na njih. Ko ima muda i juriša sa ciljem, naći će i način. Ja sam danas samo vidio par jajara koji kevću i bacaju petarde. Niš više.
Meni, lično, nije cilj da budem huligan.
Ali to ne znači da se neću najebati mile majke svakome ko me provocira.
Kako da te isprovociram?
Pušti brkove isprintaj na sebe "Crna Goro budi ponosna" dok te partner nosi na kurcu kroz Podgoricu.
Neću, da mi ne jebeš milosnu majku keke.
Mislim da Dilan ili paninaro nose brkove.
Tako i treba (ako nijesu pederi).
Чак их дилан истањи ка' пичка
EVIVA
Paz nju od kad nosi ovaj avatar. Mora da je bila u organizacionom odboru prije no smo i znali da ce biti parade lolo
http://vukajlija.com/recnik/autori/126530
Мени овавки бркови на профилки на фејсу, маму им, опоганише ми плод оригиналности. Добро је што ови моји не прате дешавања одоздо иначе би био присиљен на промену.
Pederi nagrdiše grad, jebem li im majku majčinu.
Лолчина. И чек, зар ви Црногорци не јебете оца очињег?
Nece oni oca, oni oce sina, a sin je svetinja u Crnu Goru, oca li im jebem pederskog podno guzice.
Mi smo Đeca Podgorička svima nam je mila pička.
Smarko nagrdio jednog huligana danas ružičastim dildom.
Peder gradom nece setati!
Peder prošetao, da si ti živ i zdrav.
Fotomontaža!