Dobro jutro, Crna Goro!

1. Ишклапа' сам Миливојевића љубичастим дилдом по глави и изљубио га за инат да му кармин остане по лицу хехе

2. JA SAM BIO U PRVE REDOVE ONAJ SA DVA DILDA ŠTO JE MAHAO MOJA SLIKA JE OBIŠLA SVIJET JEEEE!

3. Ja i Paninaro, jedne prilike, sjedjeli u Felini sto do stola sa Milivojevićem :D

4. MILIVOJEVIĆ NAŠ DOBAR DRUG

5. Ја сам хтио да га бијем једно пет пута до сад, али нисам зна' да је педер до скоро, кад је држа' говор у Будву, говор му на чепурке држали.

6. Ahhahaha, dako ti ga Milivojević šklapi neđe, kad izađeš u wc da ispišaš tu kemiju što u sebe trpaaš :)

7. Не би ме чудило, ионако ме све гледају педери и одмјеравају, среће ми моје.

8. Cimbaljević je godinu dana mlađi od mene, a niko nije znao da je peder.
    Zbog pedera i dijete od 15 godina završilo u bolnicu (jer je pravilo bombu).

9. Podleći ćeš na kraju Smarko. Labilan si. Zato si i počeo da treniraš, da potisneš u sebi želju za istim polom. Nisi uspio Smarko. Sa tim se rodiš. kekekek

10. Crnogorci, pazite se autobusa skanije plave, NK AS tablica, žena je goni. Ako je vidite da ide direktno u vas pomolite se.

11. PEDER GRADOM SETATI NECE!

12. ne no će tebe pitat.

13. JA KAMENOM! VARVARI!

14. Ja ćuskijom i pajserom!
    Oni našli naše pretke da bukaju, mamicu im izopačenu.

15. VI STE IZOPAČENI!

16. KOLFILD SE JEBE MANDARINOM U GUZICU.

17. Pederi su izopačeni. Dok oni prave nasilje nad moralom, možemo i mi nad njima! Slomimo ih zajedno!

18. I PEDERI SU CRNOGORCI HIHIHIHIHIHI
    CRNOGORCI SU ODUVIJEK BILI PEDERSKA NACIJA.
    JEBAVALI OCA U GUZICU. I OSTVARIVALI TE PRIJETNJE U PRAKSI.
    HIHIHIHIHI

19. Što bi stari ljudi rekli:
    "Drvo koje nema ploda siječe se i loži"

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.