Sio u jedan lokal, desno od mene ulica i cure u ljetnjim haljinama volim a lijevo butik Lisca pun postera iz najnovijeg kataloga. Našao sam najbolju tačku za popit kafu u grad. Konačno.
Od istog vukajlijasa: " sex sa zenama valjan je samo u cilju reprodukcije, sex sa muskarcima postoji zbog zadovoljstva. Stari Grci su to znali bolje od nas "
Hehe
Vidi ovaj GTD iz Nikšića, a baš prije razmišljah kako je to jedan poseban mentalitet, nema nam ravnog u svijetu, pa još viđeh kako ođe 'oće da bije pedere, pa kuku svi ste isti :)
A BONSAI?
Oni imaju plodove. Tamo se drveće stalno razmnožava.
Ko ne voli pedere, ne voli ni Crnu Goru.
Što činite?
Bijah danas na Bukumirsko jezero, valja.
bio da džogiram malo, popio jedno piće ili dva pića i eve me doma
Ja evo na solji. Kakim, sto bi stari rekli.
Sio u jedan lokal, desno od mene ulica i cure u ljetnjim haljinama volim a lijevo butik Lisca pun postera iz najnovijeg kataloga. Našao sam najbolju tačku za popit kafu u grad. Konačno.
Сио на кревет, десно од мене ламперија, лијево од мене прозор и завјеса. Каки ми се. Коначно.
Nagrdi te ta hemija, bači ta gomna.
Нећу, и даље ћу се бости у гузицу и напредоваћу
Trening je neprirodna stvar. Rece jedan vukajlijas nesto slicno. Mislim da je trcanje u pitanju. Ali na isto dodje. Klanjam mu se.
BOG NAM JE DAO TAČNO ODREDJENI BROJ KORAKA DA IH PREDJEMO ZA ZIVOTA A OVI TE DJOGIRAJU ZURE DA IH POTROSE PRIJE VAKTA - Zelena čoja Montenegra (Z.Dž.)
Да, ТРЧАЊЕ ЈЕ НЕПРИРОДНО СТАЊЕ И НЕЗДРАВО ЈЕ - Вукајлијаш један.
Od istog vukajlijasa: " sex sa zenama valjan je samo u cilju reprodukcije, sex sa muskarcima postoji zbog zadovoljstva. Stari Grci su to znali bolje od nas "
Hehe
ХАХаххахахахахахаха е замисли с ким се ја дружим
Koji je to da ga zaobilazimo u širokom luku ubuduće?
Ada Ćomi.
Aaaaaa...
štoseradi?
http://zaslike.com/files/y4ysl6d0kupb2gmjc8s.jpg
Zaista lijep komad Podgoričkog neba, slikano prije 2 dana, oko 11h
Vidi ovaj GTD iz Nikšića, a baš prije razmišljah kako je to jedan poseban mentalitet, nema nam ravnog u svijetu, pa još viđeh kako ođe 'oće da bije pedere, pa kuku svi ste isti :)