Dobro jutro, Crna Goro!

1. Jes', našle se budale (budale=ta fejzbuk grupa) da organizuju.
    Ja za sljedeći idem da branim državu.

2. http://www.vijesti.me/vijesti/policija-privela-nekoliko-demonstanata-ulicama-vise-nema-nikog-clanak-179207
    Konačno ih privedoše.
    Kako vi objašnjavate ove proteste?
    Moje viđenje: bili su izbori, ali se manjini (na izborima) ne sviđa što je pobijedio Milo, pa protestuju.

3. Jok, nego hipsteraj obični.
    Pogle kako su došli obučeni. Pa ovako se na gej paradu ne izlazi.

4. dobro jutro crnogorci

5. добра ти срећа :протеже се:

6. Zdravo nam bio Šeko, i tebe isto dobro jutro želim.

7. Jel' ovaj Vučić naš, iz Bjelopavlića?

8. Vazda smo bili na strani potlačenih i ugnjetenih. Dolje Putinova pljačkaška horda! Dolje imperijalistička Rusija! Živjela slobodna Evropa i Ukrajina!
    http://www.vijesti.me/svijet/crna-gora-uvodi-sankcije-ukrajinske-zvanicnike-clanak-188107

9. Rusi su pičke. Tako i treba. Milo je učinio veliki korak, ali svaka čast Vučiću za samo par...

10. Jel' ovaj Vučić naš, iz Bjelopavlića?

Pa šta si mislio? Uslov da budeš u vladajućoj strukturi Srbije jeste da si porijeklom iz Crne Gore.
    Mislim da to trebaju lijepo i zakonom da odrede kad već ne umiju sami o sebi da se staraju.

11. Uslov da budeš u vladajućoj strukturi Srbije jeste da si porijeklom iz Crne Gore.

Nije to jedini uslov, pošto ih je pola poteklo iz naših junačkih kuća x)

12. Vjerova sam da će Ukrajina opstati ali poslije sankcija od strane Crne Gore, Albanije i Moldavije, kapiram da bi se i Amerika potresla opasno

13. Pogotovo zbog Albanije.

14. Skinut video. Pa jel' moguće...
    Šta se činja, moji Crnogorci?

15. Ništa naravno.
    Inače, nije bilo ništa od sankcija Crne Gore.

16. Sad će im placevi biti skuplji. Neka, tako im i treba. Mene nudili izvjesnu količinu za jedan plac, al' to mi služilo ka' otpad i tražili da sve sa njega sklonim. Dok platim kamione i utovarivanje na nulu sam. Tako im i treba, govna žuta!1

17. Ђе сте љуђи?!? :)
    Како проводите ове прве сунчане дане после дуге кише?

18. U kratke rukave. Jedva doček'o da stavim ljetnje gume. I dan se produžio sam od sebe.

19. Ја се зезнух јутрос што отиђох у џемпер до школе. Прокувао сам.
    Да, сад ће дан све дужи и дужи бит, а још мало ће и љето. Милина..

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.