Dobro jutro, Crna Goro!

1. ГТД види се да си врсни познавалац путева диљем лијепе наше/ваше, нема стазе и богазе куда твоја голф двојка није прошла лоло

Јел навраћаш кад у Пиву?

2. Pa nijesam skoro. Kad idem za Bosnu idem pretežno preko Šćepan Polja, a kad su mi jednom uzeli vozačku išao sam za Žabljak preko Trse i Provalija.
    Iz koga si ti sela lolo

Još je rekonstruisan stari put za Danilovgrad i Vilusi-Petrovići. Ovaj drugi su mnogo iskrivudali, ali kakav je bio...

3. Шта бре села ја сам из Београда!

А не знам тачно имам неке родбине тамо, близу манастира, мада имам и скоро у сваком другом цг граду :)

Слабо знам те путеве о којима причаш, једино кад сам био радио у Будви сваки други дан сам возио на релацији Котор-Будва, најлепши поглед на кугли земаљској. Е то знам у метар.

4. Bio sam u manastir, ne znam nikoga odatle.
    Da nijesi išao kad Kotor-Cetinje?

EDIT:
    Za koji put ne znaš? Malo da ti objasnim.

5. LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŽ! Kakav to Golf može preko 80 na sat da ide?

6. Crnogorci, jel to zatvoren put od Gacka ka Goliji?

7. Mislio sam da znam sve puteve po CG...

8. Oćeš iz Gacka preko Ilinog brda? Obustavlja se na Kuside od 9 do 11 i od 1 do 3. Mislim da nećeš moći ni preko Velimlja preć'. Ja ne bih išao preko Golije.

9. Crnogorci, jel to zatvoren put od Gacka ka Goliji?

не знам шта се дешава с ваше стране границе, код нас је ово у току:
    http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=113000775&postcount=891

10. Može li Gacko-Avtovac-Krstac-preko Zaljutnice za Nikšić?

11. немам појма, нијесам никад пролазио туда, знам да се овај пут сад ради. питај гтд-а, нема теорије да он не зна :)

12. Samo sam jednom tuda iš'o. Mislim da nije skroz ni asfaltirano.

13. I ja ovo prvi put vidim. Da ako se završi. :)

GTD, prije je bio granični prelaz, da li je još uvijek u funkciji, kao nešto zezaju vaši?
    Slab je put sa naše strane i posle granice, propao je bio asfalt kad sam išao prije 3-4 godine.

14. Ja sam jedini put iš'o u manastir na Goliji. Nemam pojma za prelaz, pravo da ti kažem. Kontam da ćeš brže stić' na Vraćenoviće, Ilino brdo ili čak Šćepan Polje.

15. Makaronac, što se ti ne bi lijepo drogirao, ka sva ostala normalna omladina? :)

16. Taj bi put trebalo da se siječe sa onijem koji se sad radi, ali mislim da nijesu dotle još stigli.

17. Hahaha Paninaro, ma treba mi nešto za prijatelja pa se interesujem :)

Ovaj mi je najbliži jer su ovi ostali pogodniji za Trebinjce, a i preko Šćepan Polja je isto duže. Ima maršuta na Gugl mapi, od Avtovca jedan jedini put tuda. Eto, ako saznate za granični prelaz, javite. ;)

18. http://www.montenegro.travel/me/granicni-prelazi-i-vize
    Na zvaničnom sajtu turizma je naveden:

Sitnica, Ilino brdo, Vraćenovići, Krstac, Nudo, Šćepan Polje, Metaljka, Šula

Prvi put čujem da se ne može preć', ali ne znam. Ako ti je blizu odi jedan dan pa pokušaj x)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.