Dobro jutro, Crna Goro!

1. Ako se ne zajebavaš navrni. Samo reci u koju kafanu izlaziš.

2. Valjalo di da se na ovaj Mizantrophy ubači neki čoek iz Crnogorskog javnog života , jel tako braćo

3. Evo me naćera da pročitam o čemu se tu radi i zvuči zanimljivo. Znači, prozivanje nekog ne toliko poznatog (kao ne prozivaju se značajniji političari i sportisti). Ako je tako, predlažem Vanju Ćalović. Umije samo da se dere i lupeta gluposti, a niko je ne jebe 2%. Zvuči savršeno.

4. niko nije cuo za nju. napascemo se minusa ko zeka kelerabe. bolje da bačaš hejt na nekog poznatijeg.

5. Miodrag Lekić.

EDIT:
    Nego, pošto me Daimyo zainteresova time, reko' da pročitam o čemu se radi i spazih ovo:
    http://vukajlija.com/forum/teme/62348-mizan-trophy-ii-tema-za-diskusije?strana=1#post_2832582

Kao stvoreno za nju.

6. a on je poznat u picku materinu

7. Jes, kako da nije x)
    Pa jebi ga, Ćalovićka je stvorena za to.
    Možda nekog Abazovićića ili tako nekog Šiptara iz ovih manje poznatih stranki?
    "Bakljava i bitanjga ne idu zajedno."

8. ubi me ako znam. najvjerovatnije necu ucestvovati, ne znam koga bi ejtovao, volim sve ljude na planeti

9. A i slikala se gola na nudističkoj plaži, pa internetom kruže takve slike.

Za neupućene, evo kako izgleda (dok vjerovatno skandira "Milo lopove"):
    http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/257892/i/1/Vanja-Calovic1.jpg
    To je jedna od rijetkih prilika đe je obučena.

10. Ne znam zašto ali meni je ona nekako jebozovna, da ne kažem "jeba bih je"

11. pušti jebačinu, učiš li ti što?

12. A sad pogledaš ovo što pričate da je gola neđe bila i nađoh ovo. Oplakah na ove komentare ispod slika tipa "Ako ne dođe Vanja Ćalović, dobar je i Mirko Vuletić: Željko Ivanović (jedini s gaćama) u sexy šetnji Adom Bojanom, lijepo raspoložen" ili "Poverljivo: Željko Goveče Ivanović opisuje golu Vanju Ćalović evropskom komesaru Štefanu Fileu radoznalom da sazna gde da vidi njene nage fotografije "

http://www.e-novine.com/region/region-crna-gora/91063-Kafanski-primitivizam-foto-terorizam.html

13. pušti jebačinu, učiš li ti što?

A nije me bilo mjesec i po dana ođe... valjda sam učio nešto, je li

14. a i vjerova ti mene ili ne e'o mi je knjiga sad ispred mene. I to otvorena!

15. Ne znam, imaš i gole slike lolo
    Mene liči na kozu, pravo da ti rečem. A tek kad progovori. Pravo ono žensko što kontroliše muža ide li u kafanu, što ne umije da priča bez iz svega mozga, što 'oće da joj se sve nešta obezbjeđuje i što 'oće da vozi...

Ono, mislim da bi bilo fino porozivati pedere. Za Cimbaljevića pričaju nije peder, nego se pravio kao da jes da bi dobio dosta para i azil u Kanadu. Ja ga znam lično, mislim da je godinu mlađi od mene. A nije mi tad djelovao kao homić.
    Ili je peder ili dno od čovjeka. Ne zna se šta je gore, pa mislim da sa obje strane zaslužuje hejt. Ili hejtovati onog bugarskoga pjevača što se žene na njega pale.

16. Što studiraš, Pazlu?

17. Mene liči na kozu, pravo da ti rečem. A tek kad progovori. Pravo ono žensko što kontroliše muža ide li u kafanu, što ne umije da priča bez iz svega mozga, što 'oće da joj se sve nešta obezbjeđuje i što 'oće da vozi...

Pa zbog toga i velim.

Što studiraš, Pazlu?

Pljuvanje u dalj, medicinu i još neke matrake.

18. pazl je odlican student primjernog vladanja. ni nalik kako se odje prikazuje.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.