Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Šta će čo'jek. Dok sve te specijalizacije i govna prođe...
Jesam ne pitaj, eo oće i neku stipendiju da mi daju, nego ja velim bolje to državi.
nije moj onaj minus, u slucaju da krenes u odmazdu xaxaxaax
Zbilja, kod nas prave sranja po Nikšiću. Pete proleterske, Njegoševe i Narodnih heroja (one između doma revolucije i opštine) dvosmjerne. Sad se moram parkirivat iza doma revolucije ili u Manastirsku (od uprave Elektroprivrede do trga što vodi) ili Karađorđevu (sa bulevara do trga). A i trg su probušili.
Kakav minus?
EDIT: Aaa, viđeh sad. Eno sam obrisa
Pa koga hejtovati nego
http://www.mpin.gov.me/ResourceManager/GetImage.aspx?imgId=61821&fmtId=71
Što Miga, oca mu jebem?
Ne znam ga, al' djeluje ka' normalan i pošten čovjek. Ne sjaje mu oči.
Posten jeste ali lagano mozes staviti kako tako glup covjek stigne na tako visoku poziciju
Malo ima taj zetski naglasak. Pa, ono, djeluje mi ka' svaki političar. Ne znam koje je struke, nešta mlati o politici, obećava, brekće. Uobičajeno za taj posa'. Neka klasika.
Ima zetski naglasak ali ima i nešto pored toga. Gledao sam kad je gostovao u Živoj istini, toliko se izlupetao da je to nemoguće. Uostalom i ranije je on imao izvala dobrih. Samo mi nije jasno kako je on dogurao do ministra prosvjete?
A kako je onda Nebojša Medojević preživio srednju školu?
Onakav lik da je učio sa mnom u srednjoj, pa ja mislim da bih ga poveo kod jednog komšije što ima kompresor i nagurao mu onaj pištolj u prkno
opet vi velim, okanite se tijeh likova za takmicenje, njih je i familija zaboravila. mora neko poznatiji.
Migo izgleda kao domaćin čovjek. Veoma smiren i staložen. A to što malo taj ima naglasak, nije on kriv što se rodio na pogrešno mjesto u pogrešno vrijeme!
Smatram da on zaslužuje titulu ministra toga i toga i pored toga što je govorio da će Podgorica biti ka' PSŽ.
Zbilja, kad zajebavamo opoziciju, viđeo sam jednom Mandića pred kamerama kako se popeo na neki tronožac, valjda da ispa'ne viši, šta li...
Citiram premijera Mila Radovanova Đukanovića:
čekaj, je l' mora da se hejtuje neka ličnost? Ja se tamo samo prijavio onako pa rekoh da ću mrziti nešto što mi prvo pane na pamet jer je širok asortiman
Da, i to mora VIP persona.
Zbilja, imamo li mi u Crnu Goru opozicionara?
Imamo Dritana.
NE DA JA ZNAM
Ajmo snjim da se šprdamo.
A zbilja, Dritan zvuči ka' ime za magarca. I bolje Migo govori, što jes' jes'. A i oni iz pozitivne jedu govna. Milo ih prozva' narandže po kravatama, pa napravili buvljak u Ni'šić i dijelili ljudima narandže. Taman mišljah da se Golfom u tu tezgu zaletim. 'Ajte što ste političari, razumijem da radite nešta što bi nekome nepolitičaru bilo ispod časti, ali praviti onoliko budale od sebe. Ču napraviti tezgu u centar. Pa što je prećeralo prećeralo.
Sindikalci i generalno srednja i niža klasa