Prijava

Marko kakav je, takav je, naš je, je srpski heroj i večno će živeti njegova borba za dobro srpskih zemalja.

Nisam ja u tom fazonu LDP i to, al' više poštujem Obilića, što je o'šo u kamp i creva izuo onom Turčinu.

Obilić je isti kao Princip, kaže Vuk Drašković da nas je taj mit skupo koštao. Bradati govnar (ne mislim na Obilića).

Pa pazi, da Princip nije kokn'o Ferdinanda opet bi se desio 1. sv. rat samo par dana kasnije, a mi ne bi bili ništa spremniji. A Obilić. Krn'o im je kitu sa onim. Meni jedino ostaje žal što mi nismo bili ujedinjeni Mrnjavčevići, Tvrtko, Lazar, Altomanović....mislim da bi Turci najdalje videli Konstantinopolj, a i to je pitanje.

Altomanovića je Lazar ja mislim skenjao pre toga. Nego da smo mogli da se dogovorimo sa Grcima i Bugarima, i da skenjamo žgadiju. Kako smo lepo mogli na početku 20. veka da ih razbucamo.

Da, pre Kosova. Pobedio, a onda oslepeo. Šteta. Trošili se ljudi u međusobnim klanjima.

Da, na početku 20. veka smo povukli sve jebeno loše poteze koje smo mogli. Vucarali se se Slovencima i Hrvatima. Ispaštamo već preko 100. godina zbog toga. Ove smo mogli u pustinju da sabijemo tada. Ma i ranije. Mogli smo da ih ugasimo. Mi odavde, Mongoli sa istoka i ćao.

Mislio sam na Balkanske ratove, kad smo urnisali Turke sa Grcima i Bugarima, a onda i Bugare sa Grcima. Tako je trebalo i tad.

Неам појма о чему је тема, тлдр, али МК је волео жене, морам одлучно одбацити све спекулације о његовом лгбт активизму. Познато је у свим научним круговима да је Вила Равиојла изјавила: Незасита сам Маркове курчине од по метра.

И тако је он здраво јебао и живео 300 година, не знам шта није јасно...

Kako nemaš pojma, ko sa vilom legne, posle nije čitav za života. Villa mu je bila posestrima, i da ne širimo tu priču.

Његов родослов говори потпуно другачије. Не знам које си изворе користио али потпуно је јасно да је МК директан потомак Александра Македонског. То је у историји познато и као лоза АМК халотипа. Но што је још битније, Вила јесте била превелики залогај за обичне људе зато су они који су легли с њом остајали полупани после, али не и Марко који је имао за чак 77% већи ниво тестостерона.

Nole i Mare legende

Нисмо могли никако да их "отерамо у пустињу" у балканаским, простом рачуницом јер их има ко мрава, погле колко је крцата мала азија турчадијом. Данас имамо исти проблем са шиптарима, чисте бројке.

Nego da smo mogli da se dogovorimo sa Grcima i Bugarima

Nego da smo mogli da se dogovorimo sa Bugarima

da se dogovorimo

dogovorimo sa Bugarima

Bugarima

lol.

snjima smo uvek lepo prolazili kad smo se dogovarali

Pozatvora skele oko mora
I drumove okolo primorja,
Kud prolazi carevina blago,
Na godinu po trista tovara;
Sve je Musa sebe ustavio;
U primorju kulu načinio,
Oko kule gvozdene čengele,
Vješa caru hodže i hadžije.

Из овога се да закључити да је Марко Краљевић убио сепаратисту који је отцепио парче свете турске земље (приморје је срце Османлије) затим да је подигао барикаде ђе им место није (није чак била ни административна линија...) ондаК је пљачкао царево благо, а да зло буде још веће, погидао је и нелегални објекат за који је јасно да је био криминално гнездо (реплика Шилерове).
Не треба посебно напомињати да је вешао хоџе и хаџије, на чему му је захвалан цео српски народ, али дефинитивно је тиме заслужио место у Хагу. Само, не знам како би се квалификовао злочин убиства припадника сопствене вере... Или је све ово зла великосрпска пропаганда против честитог Мусе.
И сад овде нама Лудак искривљеног Л кења о историји као онај Курјак Драшковић. ПРОВОКАЦИЈА! Муса злочинац! Мајке у црном и мајке Приморкиње сутра пред седиштем Вукајлије због овог инцидента!