Agi šizenje

1. Agi, predugo si me zapostavljao, i meni treba pažnja...

2. SasvimNebitna
    Ali neću više postovati na njoj, čitaću je samo, eto.

Dve strane nazad...

Čvrst karakter i vlažna pica... šteta što nemaš ni jedno ni drugo...

3. barem ti imaš jedno..a svi znamo šta je od to dvoje

4. mozda ima i kombinaciju.vlazan karakter i cvrstu picu.

5. Nešto još bolje... :*

6. dečko je bolid, ima fazon 15 godina, 'vlažne pice' nije video, a zna da bude vulgaran u prozivanju, to je njegov nivo prozivke, da bude što veći šovinista i seljačina, bravo rajderu nadmašuješ sam sebe iz dana u dan, devojka te te zajebava bez ikakvog vređanja a ti nastavljaš da budeš imbecil jer nemaš za šta da je prozivaš pa onda aj da budem što veći seljak jer drugačije ne umem

7. Čvrst karakter i vlažna pica... šteta što nemaš ni jedno ni drugo...

kakva seljacina...ae idi ubij se

8. Jao, Nebitna, izvini molim te ako sam te uvredio, stvarno nisam hteo. Majke mi, biću dobar .:''(((
    A i tebi Radoje/Kuzmane ili kako oš ću da kupim lizalicu samo nemoj da plačeš i da me kažeš kod učiteljice... :(

Baš sam se ubedačio sad...

9. spasi srbiju i ubij se

10. dobro,ckode je pokazao da je junacina.svi ga jebu,onda se kao pobuni kada mu zensko kaze nesto.
    ju bic
    ju slat

11. RAJDERE RAJDERE E E E

12. počupaj je za kosu rajderko

13. i da je izgrebem po licu... ahaha

14. ne mozes da dohvatis,visok si metar i milimetar

15. pustas nokte?

Mora da se modira ipak ide na fakultet

16. аги данас смо учили о дебелом цреву и кад сам у књизи видео чмООр, ја сам покушао да уђем у њега ал то је само слика :(((

17. Аги, тата ме провалио да сам цига.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.