Serija The Walking Dead

1. Poslednja epizoda bila do jaja skroz. Ubiše mi Heršela, jeb'o ih kurac ludi, bilo mi mnogo žao.

2. Ajde bar je Mišon ostala i žao mi što nisu prikazali kako zombulje jedu bebu sa tom scenom bi se iskupili za uništavanje moždanih ćelija onim epizodama prije ove. I šta koji kurac sada do februara pauza pa gori su od skupštine RS mamu im neradničku.

3. Мени ова полусезона боља од претходне. Претходна се вукла ко гладна година, ова макар имала више радње и краће сцене, није ко наше серије.

И добро ми што више нема творза, јер то значи да ће мало и на динамици да добије, сем ако сценаристи не зезну ствари.

4. Nisu pojeli bebu. To je američko dete i preživeće...

5. ko će sad da jebe onu mlađu heršelovu ćerku kad je heršelu odsečena glava?

6. je l' ima torenata za ovo?

7. Danas sam odgledao zadnje dve epizode treće sezone što su mi ostale. I dalje tvrdim da je serija đubar, definitivno neću skidati četvrtu sezonu.

8. Ma moram da skinem sad jebo me kurac.

9. ono dete koje je guverner voleo umrlo tako što se igralo u blatu, a u blatu bio sahranjen mrtvak koji oživeo i zgrabio je...

SPOJLERRR

10. Likovi koji mi idu na kurac, po stepenu penjanja na kurac:

1. Ćelava žena
    2. Rikov klinac
    3. Kinez
    4. Kinezova žena
    5. Mišon - znam joj ime, inače bi bila ženski čamuga sa mačetom i dredovima
    6. Dobroćudni čamuga
    7. Pička što ide u paketu sa dobroćudnim čamugom
    5. Sestra Kinezove žene
    8. Lori na kraj liste, pošto je pokojna, ali smara i dalje
    9. Amanda iz istog razloga

Nervira me taj tetka-mentalitet koji ovi likovi propagiraju. Kad presaberem utiske, jedino su mi Deril i Merl kompletni i neiritantni likovi, ali avaj.

11. Glen je Korejanac, nije Kinez.

12. sto nema vise epizoda? ova poslednja vec dva meseca stoji

13. Радјард Куплунг
    Likovi koji mi idu na kurac, po stepenu penjanja na kurac:

1. Ćelava žena

Otkako je ćelava žena ubila i zapalila ono dvoje ljudi, ne nervira me toliko, al onda je oteraju pederi iz ekipice.

14. Ta ćelava me ne nervira nešto prećerano ali ona i Daril samo što se ne pojebu, a ona aj što izgleda ka da ide na hemoterapiju nego me ne pali uopšte (pali, kapirate).

15. Црнкињу са дредовима би требало Дерил да изјебе, она би се мало релаксирала од оне своје напетости и намуђености, а он би јебо црнкињу, што можда није нешто за њега, али за мене свакако јесте, јер овде у Србији их нема баш превише.

16. Ja mislim da je Mišon lezbijka. A što se tiče Derila evo neka mene izjebe, šta ću kad ima tako kul frizuru... (ka u prkno). Gejskiju frizuru nisam gledao davno, ka emo s tim što su mu skoro prekrivena oba oka šiškama a njima samo jedno.

17. Nije lezbijka, imala je neku vezu pre akopalikse, zato je sad tako sjebana i napeta, bas se vidi da joj treba kurcina....al ako ste primetili pre koju epizodu, bila je nestajala po nekoliko meseci iz kampa, odjase sa konjem negde u sumu i ne pojavljuje se. Sta mislite da je radila sa konjevim kurcem tamo u sumi?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.